Τον γνωρίσαμε στην «Αγία Νοσταλγία»… επιστρέφει 10 χρόνια μετά!

Ερμήνευσε για πρώτη φορά δημιουργίες του Θανάση Παπακωνσταντίνου στον δίσκο «Αγία Νοσταλγία» που αργότερα αγαπήθηκαν από το κοινό (Στις χαραυγές ξεχνιέμαι, Τρία ρουμπαγιάτ κ.α.)
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Κοζανίτης τραγουδοποιός Γιώργος Μιχαήλ έχει πάνω από δέκα χρόνια να εμφανιστεί live στην Αθήνα. «Επιστρέφει» μαζί με τον συνοδοιπόρο και συντοπίτη του Δημήτρη Βαβλιάρα την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου στη μουσική σκηνή Holy Wood Stage.

Με όχημα το σύγχρονο έντεχνο τραγούδι, αγκαλιάζουν την παράδοση και μας ταξιδεύουν μέσα από λαϊκότροπα μονοπάτια. Στο πρόγραμμα θα περιλαμβάνονται τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, καθώς και άλλα αγαπημένων καλλιτεχνών, όπως του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Σωκράτη Μάλαμα, του Νίκου Παπάζογλου κ.α. Αφορμή για τη μουσική αυτή συνάντηση, αποτελεί ο δίσκος που ετοιμάζεται με τραγούδια και των δύο και θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο διάστημα. 

Φιλική συμμετοχή: Αντιγόνη Μπασακάρου | Συμμετέχουν οι μουσικοί: Ζήσης Φτάκας (λαούτο-κιθάρα), Φώτης Κακαβέλης (μπάσο), Γιάννης Βακουφτσής (πλήκτρα)

Ο Γιώργος Μιχαήλ εκτός από την «Αγία Νοσταλγία» έχει στο ενεργητικό του έναν προσωπικό δίσκο με τίτλο «Της γης ο μουσαφίρης», που δεν κυκλοφόρησε από εταιρεία, αλλά χέρι με χέρι από τους ακροατές του.

Ο Δημήτρης Βαβλιάρας μας συστήθηκε πριν έναν χρόνο με τη δισκογραφική δουλειά «Πάλι Βρέχει»  όπου ερμηνευτικά συμμετείχαν ο Βασίλης Σκουλάς, ο Αργύρης Μπακιρτζής, ο Μανώλης Χατζημανώλης και ο Γιώργος Κοντορικός.


Γιώργος Μιχαήλ & Δημήτρης Βαβλιάρας
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014 | 10:30 μ.μ.
Είσοδος 10€ με μπύρα/κρασί
(κράτηση σε τραπέζι χωρίς ελάχιστη κατανάλωση)
Holy Wood Stage
Λεωφ. Βουλιαγμένης 289, Άγιος Δημήτριος
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
Τηλ.: 210 9700418 | www.holywoodstage.gr
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.facebook.com/holywoodstage.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!