Το πρώτο σόλο άλμπουμ του Σάκη Τόλη κυκλοφορεί παγκόσμια με το Metal Hammer

Ο τίτλος του άλμπουμ είναι “Among the Fires of Hell”.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μια παγκόσμια αποκλειστικότητα πέτυχε το ελληνικό ιστορικό περιοδικό Metal Hammer καθώς το πρώτο solo album του Σάκη Τόλη, ηγέτη των Rotting Christ κυκλοφορεί μαζί με το τρέχον τεύχος Μαρτίου. Ο τίτλος του άλμπουμ είναι “Among the Fires of Hell”.

Ασφαλώς ο Σάκης Τόλης είναι σήμερα το καυτό όνομά της ελληνικής metal σκηνής. Αίσθηση είχε προκαλέσει πρόσφατα ο ηγέτης της ιστορικότερης εγχώριας metal και από τους σπουδαιότερους πρεσβευτές του ελληνικού metal σε συνέντευξη του στον Άκη Καπράνο στη Lifo όπου μεταξύ άλλων θεμάτων αναφέρθηκε στο πόσο τον επηρέασε η δύσκολη περίοδος της καραντίνας και η αποχή του από τις ζωντανές εμφανίσεις και τις περιοδείες, μιας και αναγκάστηκε μετά από σχεδόν 30 χρόνια να κάνει μια μεγάλη παύση.

sakis 900x444
Ο εμβληματικός frontman των θρυλικών Rotting Christ, είπε για το θέμα :

"Δεν θα σου πω ψέματα, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν “επιτέλους, θα ξεκουραστώ, θα περάσω χρόνο με τα παιδιά μου”. Μετά το πρώτο τρίμηνο όμως ήμουν σε φάση “τι γίνεται, ρε παιδιά;”. Ε, τίποτα δεν γινόταν.
Κατέρρευσα ψυχολογικά, έπεσα σε άσχημα σκοτάδια. Και δεν ήμουν προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο. Δεν το περίμενα. Θυμήθηκα το ρητό που λέει “Να προσέχεις τι εύχεσαι”, μου έσκασαν όλα αυτά τα ανεκτίμητα που θεωρούμε δεδομένα. Ειλικρινά, νιώθω πως δεν έχω λόγο ύπαρξης μακριά από τη μουσική, μακριά από τον δρόμο. Ακούγεται ακραίο, θα μου πεις. Έτσι μου έσκασε όμως".

Sakis Tolis cd Metal Hammer

Αναφορικά με το πρώτο σόλο άλμπουμ του ο μοναδικός τρόπος να το αποκτήσει κανείς σε παγκόσμιο επίπεδο είναι το φυσικό format που κυκλοφορεί με το ιστορικό περιοδικό πρεσβευτή του Heavy Metal
Για τα σημεία διανομής μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210-4820033.

Επίσης το τεύχος μπορείτε να το αποκτήσετε κάνοντας παραγγελία εδώ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!