Ο Μητροπολίτης Ξάνθης προσπάθησε να ακυρώσει τη συναυλία του τραγουδιστή των Rotting Christ

Η ανακοίνωση διαμαρτυρίας από την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο μητροπολίτης Ξάνθης προσπάθησε να ακυρώσει την συναυλία του τραγουδιστή των Rotting Christ, Σάκη Τόλη, που ήταν προγραμματισμένη για το περασμένο Σάββατο.

Παρά τις προσπάθειες, η συναυλία του frontman των Rotting Christ πραγματοποιήθηκε κανονικά σε μουσικό χώρο της πόλης, με αποτέλεσμα να εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση διαμαρτυρίας από την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου

«Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου, ενημερώνει τους πιστούς Χριστιανούς για τις ενέργειές του Σεβασμιωτάτου ποιμενάρχου μας κ.κ. Παντελεήμονος σχετικά με την πρόσφατη μουσική εκδήλωση των SAKIS, TOLIS +613, οι οποίοι συμμετέχουν και στο συγκρότημα Rotting Christ, που έλαβε χώρα στην επιχείρηση «ΜΙΣΙΡΛΟΥ».

Ο Σεβασμιώτατος εγκαίρως κάλεσε στο γραφείο τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης και ζήτησε την ματαίωση της εν λόγω εκδηλώσεως, διότι αποτελεί βλασφημία της πίστεως, και μάλιστα απέστειλε και σχετική επιστολή επί το επισημότερον. Ἡ εκδήλωση δυστυχῶς πραγματοποιήθηκε.

Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει την λύπη της και καταδικάζει την ενέργεια. Οἱ εν λόγω κύριοι υιοθετούντες τις περί Χριστού απόψεις του συγκροτήματος αποστασιοποιούνται από την Εκκλησία».

xanthi.png

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!