Το Ogdoo Music Group καλωσορίζει τον Γιάννη Αγγελάκα

Η αρχή μιας συνεργασίας που πάντα ονειρευόμασταν
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στον Γιάννη Αγγελάκα δεν αρέσουν τα μεγάλα λόγια και οι υπερβολές, δεν τα έχει άλλωστε ανάγκη. Το έργο του στο χώρο της μουσικής και της λογοτεχνίας είναι αρκούντως εύγλωττο και δεν χρειάζεται να συνοδεύεται από περιττές κουβέντες.

Για εμάς όμως στο Ogdoo Music Group η συνεργασία μαζί του, παραμένει ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και ως τέτοιο θα την αντιμετωπίσουμε, με ενθουσιασμό και ευθύνη.

Από εδώ και στο εξής, το σύνολο της δισκογραφίας (στην μετά «Τρύπες» εποχή) και των έως τώρα εκδόσεων του Γιάννη Αγγελάκα και της εταιρείας του All together now, θα εκπροσωπούνται και θα κυκλοφορούν από το Ogdoo Music Group.

Το ίδιο ισχύει και για τα νέα του album, με την αρχή να γίνεται στο άμεσο μέλλον με την κυκλοφορία του νέου δίσκου της σειράς των «Λύκων», Γιάννη Αγγελάκα και Νίκο Βελιώτη, λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του οποίου θα μάθετε πολύ σύντομα.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Αγγελάκα στην οικογένεια του Όγδοου (αυτή είναι πραγματική, πιστέψτε με, οικογένεια) και είμαστε σαν από καιρό έτοιμοι, να ανταποκριθούμε στην πρόκληση που συνιστά η συνεργασία με τον πιο εμβληματικό καλλιτέχνη της ελληνικής rock σκηνής.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!