Το «Μαύρο ρόδο» των Soul Destiny με τη Βικτωρία Ταγκούλη

Ένα καινούργιο τραγούδι από το album «Νουμπέτι», που σημαίνει μοιρολόι στα βουνά της Ηπείρου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
08/10/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Θανάσης Γιώγλου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το μελοδραματικό hip hop συγκρότημα των Soul Destiny κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες στο YouTube το «Μαύρο ρόδο», ένα καινούργιο τραγούδι με τη συμμετοχή της ξεχωριστής Βικτωρίας Ταγκούλη.

Το τραγούδι αποτελεί προπομπό του album του γκρουπ «Νουμπέτι», που σημαίνει μοιρολόι στα βουνά της Ηπείρου. Ο δίσκος ηχογραφείται τα τελευταία τρία χρόνια με τη συμμετοχή σημαντικών καλλιτεχνών, όπως είναι οι Παναγιώτης Λάλεζας, Βικτώρια Ταγκούλη, Ορχήστρα Smyrna, Βιβή Βουτσελά, Γιάννης Λεκόπουλος, Δήμητρης Λίβανος, Παντελής Θεοχαρίδης, Adra Kadeia, Meshaya, Dj Ponte, Αρετή Κοκκίνου, Καλλιόπη Βασιλείου και άλλων...

Η σύνθεση είναι του Παναγιώτη Πούλιου, οι στίχοι και η ερμηνεία του Παναγιώτη Πούλιου και της Βικτωρίας Ταγκούλη και έπαιξαν οι μουσικοί: Καλλιόπη Βασιλείου (λύρα), Αρετή Κοκκίνου (κιθάρα), Χάρης Παπανικολάου (κιθάρα) και Κατερίνα Στεργίου (πλήκτρα & φλάουτο).

Οι ηχογραφήσεις έγιναν στα studio Μusic Art Lab - Universe Music - Hot box studio - Red Touch Studio και η ηχογράφηση στις κιθάρες του Χάρη Παπανικολάου στο Red Touch Studio.

Από την Παρασκευή 13/10/2023 το τραγούδι θα είναι διαθέσιμο στις ψηφιακές πλατφόρμες.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!