«Τα Άνθη Της Σιωπής»: Το νέο άλμπουμ των Λευκή Συμφωνία

Το έκτο στούντιο άλμπουμ της αθηναϊκής μπάντας
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Δέκα καινούργια τραγούδια (9 ελληνόφωνα κι ένα αγγλόφωνο, το υπέροχο World Full of Shadows) στο έκτο στούντιο άλμπουμ της αθηναϊκής μπάντας με την συνεπή πορεία που ξεκίνησε από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 με τους «Μυστικούς Κήπους».

Εδώ και μερικά χρόνια διανύει την τρίτη δημιουργική περίοδό της κάνοντας τη δική της υπέρβαση ξεπερνώντας την επανάπαυση της ανασφάλειας του καλλιτέχνη που εμποδίζει το πέρασμα στην άλλη πλευρά.

Video Still LS
Το “Φθινόπωρο” της Λευκής Συμφωνίας είναι η καλλιτεχνική της Άνοιξη με τον ήχο και το στίχο της να εμπνέει μια ανέλπιστη γοητεία στον ακροατή που σε κάθε άλμπουμ ακούει κι ένα διαφορετικό πρόσωπο της μπάντας που ωριμάζει αδιάλειπτα.

Κάποιες φορές αν θέλεις να κόψεις ένα φρούτο θα διαλέξεις το πιο ώριμο, αλλά δεν θα παραβλέψεις εντελώς κάποιο από τα άγουρα που θα βρεις μπροστά σου. Αυτή την άγουρη εποχή διαλέγει να κάνει τραγούδι της ζωής τους το έμπειρο συγκρότημα που ξέρει να βγάζει ένα καλοδουλεμένο ήχο στο στούντιο παρουσιάζοντας την καλύτερη όψη της ψηφιακής εποχής.

Κυκλοφορεί σε βινύλιο.
Lefki Symphonia New Album

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!