Οι «Λευκή Συμφωνία» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στην «πρώτη» του νέου δίσκου “Άνθη Της Σιωπής”

Επιστρέφουν στη σκηνή με ολοκαίνουριο άλμπουμ
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
 
Σε 300 συλλεκτικά αντίτυπα λευκού βινυλίου κυκλοφόρησε πρόσφατα το 6ο στούντιο άλμπουμ των Λευκή Συμφωνία με τίτλο «Τα Άνθη Της Σιωπής». Ο δίσκος περιέχει νέες συνθέσεις τους σε μουσική και στίχους του Θοδωρή Δημητρίου, δύο κομμάτια, το Φθινόπωρο σε ποίηση Ναπολέοντα Λαπαθιώτη και το Σε Ένα Φίλο σε ποίηση Μαρίας Πολυδούρη. Επίσης δύο τραγούδια που συνέγραψαν Θοδωρής Δημητρίου / Διογένης Χατζηστεφανίδης: Άνθη Της Σιωπής / Kάθε Αποχαιρετισμός. Η ηχογράφηση,μίξη, παραγωγή, μάστερ ανέλαβε ο Έκτορας Τσολάκης και το εξώφυλλο φιλοτέχνησε η Melanie Merges-Dimitriou.

Η πρώτη ζωντανή παρουσίαση του δίσκου θα γίνει στο Eightball Club στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 25 Μαΐου. Το live τους θα ανοίξουν οι Convex Model.

Lefki Simfonia photo by Jane Fotou 2

Ακολουθεί η πρώτη ζωντανή παρουσίαση στην Αθήνα το Σάββατο 27 Μαΐου στο Κύτταρο. Το live των Λευκή Συμφωνία θα ανοίξουν οι Sugar For The Pill. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε στο www.viva.gr (13 ευρώ στην προπώληση, 15 στο ταμείο).

ΜΗ ΖΗΣΕΙΣ ΜΑΤΑΙΑ μας προτρέπουν στο πρώτο single οι Λευκή Συμφωνία από το νέο τους άλμπουμ Άνθη Της Σιωπής, που επιστρέφουν στη σκηνή.

Μαζί με τα τραγούδια του νέου δίσκου που ήδη έχει συναντήσει ενθουσιώδη υποδοχή, το συγκρότημα θα παρουσιάσει μια επιλογή από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας του:
Μυστικοί Κήποι, Η Βροχή Πέφτει Δυνατά, Το Φεγγάρι Αιμορραγεί και Θα Είμαι Πολύ Μακριά, θα ακουστούν μαζί με τα Μέχρι Τον Θάνατο, Με Μια Κραυγή από το προηγούμενο άλμπουμ Σαν Τον Ήλιο και τα νέα Κάθε Αποχαιρετισμός, Άνθη Της Σιωπής, Άστρο Σκοτεινό και Φθινόπωρο, το πρώτο single Μη Ζήσεις Μάταια.

ΛΣ LIVE AΘΗΝΑ

ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ - Μη Ζήσεις Μάταια LEFKI SYMPHONIA - Mi Zisis Mataia (Official Video)


Το συγκρότημα αποτελείται από τους:

Θοδωρής Δημητρίου (φωνή)
Κώστας Μιχαλός (κιθάρα)
Διογένης Χατζηστεφανίδης (μπάσο)
Βαγγέλης Τσιμπλάκης (ντραμς)

ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ - Άστρο Σκοτεινό LEFKI SYMPHONIA - Astro Skotino (Official Audio)


Τα ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ κυκλοφορούν επίσης σε όλες τις πλατφόρμες
Ακούστε εδώ το νέο άλμπουμ των Λευκή Συμφωνία Τα Άνθη Της Σιωπής (you tube):


Ακούστε εδώ το νέο άλμπουμ των Λευκή Συμφωνία (spotify):

*O δίσκος κυκλοφορεί από τις: Labyrinth of Thoughts Records και The Lab Records
*Οι φωτογραφίες ων Λευκή Συμφωνία είναι της Jane Fotou

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!