Συναυλίες Συμφωνικής Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη

Δύο συναυλίες με έργα Μίκη Θεοδωράκη και Κώστα Γανωσέλη με τη συμμετοχή του Λάκη Χαλκιά.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Δύο ξεχωριστές συναυλίες θα δώσει η Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη στις 6 και 10 Ιουνίου αντίστοιχα, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας και στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στον Αγ. Ι. Ρέντη.

Στις συγκεκριμένες συναυλίες θα συμπράξουν με την ορχήστρα, σολίστ διεθνούς εμβέλειας, όπως οι: Στέλιος & Γιώργος Γκόλγκαρης, Βασίλης Μαστοράκης, Αντώνης Μυτακίδης στην Κιθάρα και Γιάννης Λαμπράκης στο μπουζούκι, ερμηνεύοντας έργα Μίκη Θεοδωράκη και Κώστα Γανωσέλη. Στο τραγούδι θα είναι ο καλός λαϊκός ερμηνευτής Βασίλης Χαραλάμπους και την Χορωδία του Ωδείου θα διευθύνει ο Θανάσης Μιχαλόπουλος.

Ξεχωριστή τιμή αποτελεί η συμμετοχή του κορυφαίου λαϊκού τραγουδιστή Λάκη Χαλκιά, στη συναυλία στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στις 10 Ιουνίου.

Λίγα λόγια για τη Συμφωνική Ορχήστρα

Η Ορχήστρα ιδρύθηκε το 2011 υπό τη διεύθυνση του κ. Δημήτρη Καραβέλη και στην διάρκεια των πέντε ετών περίπου ύπαρξης της, έχει εμφανιστεί σε συναυλιακούς χώρους της ευρύτερης περιφέρειας του Πειραιά. Η Συμφωνική Ορχήστρα Δωματίου του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη αποτελείται από άτομα ηλικίας 10 έως 50 ετών και ο πυρήνας της είναι οι μαθητές των σχολών εγχόρδων και πνευστών του Δημοτικού Ωδείου. Την ορχήστρα στηρίζουν οι καθηγητές των αντίστοιχων σχολών. Στόχος της ορχήστρας είναι να καλλιεργήσει την κλασική μουσική παιδεία των μαθητών και να αποτελέσει κίνητρο συμμετοχής ακόμη και για παιδιά που δεν έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με τη μουσική.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
Κύπρου και Προύσσης
Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»
Νάξου και Σταυράκη
Αγ. Ι. Ρέντης

Ώρα έναρξης:21.00
Είσοδος ελεύθερη

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!