Συγκίνηση και αξέχαστα τραγούδια στη μνήμη του Νότη Μαυρουδή

(PHOTOS) «Οι σκέψεις και τα τραγούδια του» στο Κηποθέατρο Νίκαιας
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου ο χώρος κοινωνικής δράσης και πολιτισμού «Φυσάει Κόντρα» διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία μια εξαιρετική εκδήλωση.

«Οι σκέψεις και τα τραγούδια του Νότη Μαυρουδή» στο Κηποθέατρο Νίκαιας, μια βραδιά ξεχωριστή, ζεστή, γεμάτη συγκίνηση, συγκίνηση, αναμνήσεις, νοσταλγικά χαμόγελα και δάκρυα στην μνήμη του σπουδαίου και αξέχαστου συνθέτη και κιθαρίστα.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης μίλησαν φίλοι του και στενοί του συνεργάτες και μοιράστηκαν όμορφες και ξεχωριστές στιγμές και μνήμες. Μίλησαν όχι μόνο για την μεγάλη μουσική και καλλιτεχνική του παρακαταθήκη αλλά και για τον άνθρωπο, τον φίλο, τον συνεργάτη, τον δάσκαλο, που ξεχώριζε για το ήθος του, την καλοσύνη του και την ευγένειά του.
mgenik LOW
Εξαιρετικοί ερμηνευτές και μουσικοί ταξίδεψαν το κοινό στην υπέροχη διαχρονική μουσική και τα τραγούδια του Νότη Μαυρουδή που θα ακούγονται και θα τραγουδιούνται όσα χρόνια και αν περάσουν.

Μέσα από τα βίντεο που προβλήθηκαν με τον ίδιο σε αποσπάσματα από συνεντεύξεις του αναδύθηκαν στιγμές από την ζωή του και το έργο του.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν: Η Χορωδία Γονέων και Φίλων Χ.Α.Ν.Νίκαιας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Αντρέα Πριονά και συνοδεία της Ιουλίας Τζαννετουλάκου στο πιάνο, οι ερμηνευτές Μαρία Αλαμανή, Ευσταθία, Κώστας Θωμαΐδης, Άννα Καραγεωργιάδου, Μιχάλης Τρανουδάκης, Μόρφω Τσαϊρέλη, Νίκος Χατζηελευθερίου και ο κριτικός/ιστορικός μουσικής Γιώργος Μονεμβασίτης.
mn1
Τον συντονισμό και την παρουσίαση έκανε η συγγραφέας και εκπαιδευτικός Κατερίνα Θανοπούλου που μαζί με τον Γιώργο Λουίζο και τον Νίκο Χατζηελευθερίου ανέλαβαν και την επιμέλεια της όλης εκδήλωσης.

Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές και σε όλους τους μουσικούς, ερμηνευτές και συντελεστές που συμμετείχαν αφιλοκερδώς και έκαναν αυτή την βραδιά ξεχωριστή.

Όπως ξεχωριστός, αξέχαστος και μοναδικός θα μείνει για πάντα ο Νότης Μαυρουδής, ο συνθέτης, ο δεξιοτέχνης της κιθάρας, ο άνθρωπος.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!