Σπάνια ντοκουμέντα των Manowar ελεύθερα για το κοινό

40 χρόνια ξεχωριστής heavy metal διαδρομής.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι Νεοϋρκέζοι Manowar σχηματίστηκαν το μακρινό 1980. Μέχρι σήμερα έχουν γνωρίσει πλατιά αποδοχή και δάφνες στην κατηγορία τους ενώ είναι ιδιαίτερα αγαπητοί και στη χώρα μας.

Τον Ιούνιο του 2019 στο πλαίσια του Release Athens Festival, αποθεώθηκαν.

Τα 40χρονα της πορείας τους θα γιορταστούν με μια περιοδεία που θα ξεκινήσει από το Zwickau της Γερμανίας στις 6 Απριλιου 2021.

Σε 40 εβδομάδες, δηλαδή.

Γι’ αυτό και Manowar αποφάσισαν να ξεκλειδώσουν το αρχείο τους προσφέροντας στους οπαδούς τους, κάθε βδομάδα μέχρι την έναρξη της τουρνέ, μοναδικά ντοκουμέντα από την διαδρομή του συγκροτήματος.

Η αρχή γίνεται με πολυσέλιδη συνέντευξη του Joey DeMaio στο αμερικάνικο περιοδικό Metal Mania το 1987, η οποία συνοδεύεται με φωτογραφικό υλικό της εποχής εκείνης.

Σε αυτήν ο μπασίστας και βασικός δημιουργός των Manowar αναφέρεται στα πρώτα του βήματα ως τεχνικός για τους Black Sabbath, τις επιρροές του και τον «τρόπο» του σε συνδυασμό με νέα τότε ψηφιακή τεχνολογία και την χρήση των συνθεσάιζερ.

Παράλληλα με το αρχειακό υλικό, «τρέχει» και το «δημοψήφισμα» Manowarrior For Life, με το συγκρότημα να ζητά από τους οπαδούς να μοιραστούν την προσωπική τους ιστορία, μαζί με σχετικά αναμνηστικά και φωτογραφίες.

Συντονιστείτε, για όλα αυτά ΕΔΩ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!