Queen και Adam Lambert δοκιμάζουν νέα τραγούδια

Για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια ίσως επιτέλους καταθέσουν καινούριο υλικό.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
O Freddie Mercury έφυγε στις 24 Νοεμβρίου 1991, στα καλύτερά του, σε ηλικία μόλις 45 ετών.

Ο μύθος του παραμένει αναλλοίωτος, για να μην πω χαλυβδώνεται καθημερινά.

Το 1995 οι εναπομείναντες Queen παρουσίασαν το άλμπουμ "Made In Heaven", που περιλάμβανε τις τελευταίες ηχογραφήσεις της μπάντας με τον Freddie Mercury, ή καλύτερα με τη φωνή του.

Ακολούθησε η αποχώρηση του μπασίστα και δημιουργού John Deacon και το σχήμα «κράτησαν» ο κιθαρίστας Brian May και ο ντράμερ Roger Taylor.

Το 2008 οι δυο τους, οι Queen δηλαδή συνεργάστηκαν με τον Βρετανο-Καναδό ερμηνευτή και τραγουδοποιό Paul Rodgers καταθέτοντας το άλμπουμ "The Cosmos Rocks".

Απ’ το 2011 ο Αμερικανός Adam Lambert εντάχθηκε στο σχήμα και μαζί περιοδεύουν ανά τον πλανήτη.

Πριν λίγο καιρό η συνεργασία τους αποτυπώθηκε και στον ζωντανά ηχογραφημένο δίσκο "Live Around The World".

Τώρα ο 39χρονος Lambert, που ξεχώρισε μέσα από το μουσικό διαγωνισμό American Idol, συμπράττει ή μάλλον το παλεύει να δημιουργήσει με τους Queen ένα άλμπουμ με πρωτότυπο υλικό.

Το είχε προαναγγείλει κατά κάποιον τρόπο με δηλώσεις του ο Roger Taylor και το επιβεβαιώνει και Brian May, διατηρώντας όμως τις επιφυλάξεις του.

Ο τελευταίος μιλώντας στο περιοδικό Guitar Player, είπε σχετικά:

«Πάντα λέω πως δεν ξέρω. Αν συμβεί, θα πρέπει να είναι αυθόρμητα. Για την ακρίβεια εγώ ο Adam και ο Roger είμαστε διαρκώς στο στούντιο δοκιμάζοντας πράγματα, επειδή προκύπτουν συνεχώς ιδέες. Έως τώρα όμως δεν έχουμε νιώσει πως έχουμε κάνει κάτι που να μας φαντάζει ολοκληρωμένο και να μας κάνει κλικ. Δεν είναι λοιπόν πως έχουμε αποκλείσει την ιδέα, απλώς δεν έχει συμβεί έως τώρα».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!