Οι UFO θα δώσουν την τελευταία τους συναυλία στην Ελλάδα

Πενήντα χρόνια διαδρομής και το φινάλε της θρυλικής μπάντας θα δοθεί στη χώρα μας
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Από το 1968 οι Βρετανοί UFO δίνουν το παρών στο μουσικό προσκήνιο. Μικρές οι παύσεις τους, με αλλαγές στο σχήμα τους στο διάβα των καιρών, αλλά πάντα με γερό πυρήνα, φτάνοντας μέχρι και τις μέρες μας.

Η θρυλική ροκ μπάντα έχει επηρεάσει μεστά όλο τον κατοπινό πλανήτη της ροκ.

Το τελευταίο και εικοστό δεύτερο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ τους, The Salentino Cuts , με αναφορά στις δικές τους επιρροές, κυκλοφόρησε το 2017. Κάποια στιγμή όμως μοιραία έρχεται και το τέλος.

Ο ιδρυτής και τραγουδιστής του σχήματος Phil Mogg δηλώνει:

«Έπειτα από τόσα χρόνια με αμέτρητα highlights, φανταστικές εμπειρίες και πολλές όμορφες αναμνήσεις - καθώς και μερικές δύσκολες στιγμές, προφανώς - θα είναι ένα φινάλε αντάξιο ενός δια ζώσης αποχαιρετισμού προς τους οπαδούς μας. Αντιλαμβάνομαι πως θα υπάρχουν μερικές ιδιαίτερα συναισθηματικές στιγμές και για τις δύο πλευρές».

Οι UFO ανακοίνωσαν τις νέες ημερομηνίες της τελευταίας του περιοδείας, έπειτα από έναν καινούριο προγραμματισμό εξαιτίας της πανδημίας.

Θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο του 2022 από την Βαρκελώνη, και θα ακολουθήσουν, μέσα στο μήνα, 10 σταθμοί στη Γερμανία.

Θα ξεκουραστούν και θα επανέλθουν τον Οκτώβριο με πρώτες στάσεις σε Βέλγιο και Ολλανδία και μετά Γερμανία και Τσεχία και ξανά Γερμανία.

Το αντίο τους θα δοθεί στο Fuzz Club στην Αθήνα στις 29 Οκτωβρίου 2022, ενώ την προηγούμενη ημέρα θα εμφανιστούν στη Θεσσαλονίκη και το Principal Club.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!