Οι Pavlov's Dog έρχονται ξανά στην Αθήνα

Οι μοναδικοί Pavlov's Dog έρχονται ξανά στην Αθήνα για μία και μοναδική εμφάνιση.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι Pavlov's Dog ιδρύθηκαν το 1973 από τον πρώην ντράμερ του Chuck Berry, Mike Safron, και η απίστευτη φωνητική απόδοση του David Surkamp τους καθιέρωσε στη συνείδηση του κοινού ως συγκρότημα-φαινόμενο στον progressive rock χώρο. Το 1975 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους. "Pampered Menial", το οποίο αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της rock και ψηφίστηκε από το περιοδικό Mojo ως μια από τις σημαντικότερες prog-rock κυκλοφορίες όλων των εποχών.

Την περιοδεία που ακολούθησε, κατά τη διάρκεια της οποίας πολλοί μετέπειτα ονομαστοί της rock μουσικής όπως οι Journey και οι Heart άνοιξαν συναυλίες τους, διαδέχτηκε η αναπάντεχη διάλυση του συγκροτήματος το 1977 αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στο χώρο της μουσικής. Οι φήμες περί αυτοκτονίας του David Surkamp που στροβιλίζονταν γύρω από τη μπάντα διαψεύστηκαν το 2004, όταν μετά από την επετειακή συναυλία για τα 30 τους χρόνια, οι Pavlov's Dog ανακοίνωσαν την επανένωσή τους και έκτοτε παραμένουν ενεργοί τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά.

Οι Pavlov's Dog στην Αθήνα


Μετά από εξάχρονη απουσία, οι Pavlov's Dog επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια και μοναδική εμφάνιση η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαΐου στο Κύτταρο. Η εκπληκτική σκηνική παρουσία και η ενέργεια που χαρακτηρίζει τις συναυλίες τους, η μοναδική φωνή του David Surkamp που μοιάζει στιγμές ανέγγιχτη από το χρόνο συνεχίζει να εντυπωσιάζει και το κομμάτι ορόσημο "Julia", μια από τις πιο ξεχωριστές μπαλάντες όλων των εποχών που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό είναι τα στοιχεία που προϊδεάζουν θετικά για μια μοναδική βραδιά.

Πληροφορίες


Σάββατο 28/5 ζωντανά στο Κύτταρο!
Οι πόρτες ανοίγουν: 21:00.
Τιμή προπώλησης: 25 ευρώ.
Στο ταμείο τα εισιτήρια θα κοστίζουν 28 ευρώ.

Πληροφορίες για την έναρξη και τα σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!