Οι Onirama έκαναν «World party» στο Λονδίνο

(PHOTOS) Μαζί τους ο Πάνος Μουζουράκης, η Sma rag da, ο Stereo Mike και οι Έλενα & Φένια Τσικιτίκου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι Onirama έδωσαν την πρώτη τους συναυλία στο Λονδίνο, στο κατάμεστο O2 Forum Kentish Town, έναν από τους σημαντικότερους συναυλιακούς χώρους της πόλης.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η παρέα του παρέσυραν σε ένα ατέλειωτο party τους fans τους υπενθυμίζοντάς τους πως ο «καθένας μας ζει μονάχα μια φορά». Όπως υπογραμμίζουν οι ίδιοι οι Onirama, πρέπει να ζούμε την κάθε μας στιγμή, έχοντας πάντα θετική ενέργεια. Κάτι που άλλωστε χαρακτηρίζει, μεταξύ άλλων, και το τραγούδι τους «World party (The YoLo song)» που αποτέλεσε και το εισιτήριο της Λονδρέζικης εμφάνισής τους.

Η μόλις 20 χρονών «Sma rag da», που σπουδάζει στο Λονδίνο κι έχει, ήδη από τα 17 της, κυκλοφορήσει το πρώτο της single, ανέλαβε το opening act της συναυλίας, προθερμαίνοντας το κοινό.

Τη σκυτάλη πήρε ο Stereo Mike, γνωστός, ανάμεσα στ’ άλλα, από τη συμμετοχή του στο πλευρό του Λούκα Γιώρκα στην Ελληνική συμμετοχή στο διαγωνισμό της Eurovision του 2011, ενώ ο Πάνος Μουζουράκης «απογείωσε» τη βραδιά, τραγουδώντας μαζί με το Θοδωρή Μαραντίνη.

Τα χορευτικά ανέλαβαν οι δίδυμες χορεύτριες Έλενα & Φένια Τσικιτίκου που πλαισίωναν το Θοδωρή Μαραντίνη.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!