Οι «Ανφάν Γκατέ» παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Λεμονιά»

Το αξιόλογο σχήμα από τη Θεσσαλονίκη ετοιμάζει παράλληλα και το νέο του album.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Oι «Ανφάν Γκατέ»  όπως, οι ίδιοι συστήνονται, είναι μια τετραμελής παρέα από την συμπρωτεύουσα:

Οι Θωμάς Γκόγκος (μπουζούκι), Λίνα Αλατζίδου (φωνή), Δημήτρης Γκόγκος, (κιθάρα, φωνή) Πάρης Χρηστίδης, (μπαγλαμάς, φωνή).

Αυτό που τους ένωσε είναι η αγάπη για τη μουσική και η ανάγκη έκφρασης μέσα από αυτή. Έτσι, το Νοέμβριο του 2011 ωρίμασε η ιδέα για τη δημιουργία ενός μουσικού σχήματος με κοινή αναφορά στο ρεμπέτικο και στο λαϊκό τραγούδι.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν ψηφιακά το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Λεμονιά» το οποίο αποτελεί προάγγελο του νέου τους δίσκου που θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο με τίτλο «Προοίμιο».

Η «Λεμονιά» σε στίχους Αλέξιου Ρότσκου και μουσική Θωμά Γκόγκου μας προδιαθέτει θετικά για το περιεχόμενο του ολοκληρωμένου δίσκου των «Ανφάν Γκατέ».

Οι «Ανφάν Γκατέ»  έχουν ταλέντο, αληθινή αγάπη για το λαϊκό και το ρεμπέτικο τραγούδι και φέρνουν από τα βόρεια ένα φρέσκο αεράκι ανανέωσης του αγαπημένου πατρογονικού ήχου.
anfan gate
Το Ogdoo.gr θα φιλοξενήσει με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου τους «Προοίμιο» εκτενές αφιέρωμα στο σχήμα με άξονα μια μεγάλη συνέντευξη των μελών του στην οποία μιλούν για την ιστορία τους, τη σχέση τους με τη λαϊκή μουσική αλλά και τα μελλοντικά τους βήματα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!