Οι 2002GR ξαναχτυπούν «γιορτινοί»

Με αφορμή τα 44 χρόνια δημιουργίας & ζωντανών εμφανίσεων.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
30/12/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού με τους φίλους τους, οι θρυλικοί 2002GR θα εμφανιστούν για τέταρτη συνεχόμενη φορά στο «Κύτταρο», το Σάββατο 6 Ιανουαρίου, με δεκάδες επιτυχίες στις αποσκευές τους και ανεξάντλητο ενθουσιασμό για να γιορτάσουν τα 44 χρόνια δημιουργίας και ζωντανών εμφανίσεων!

Ηλίας Ασβεστόπουλος - Ο μπον βιβέρ του Ελληνικού Ροκ

Ο Ηλίας Ασβεστόπουλος και οι 2002GR, από τις πλέον επιδραστικές μπάντες της ελληνικής σκηνής που «πάντρεψε» ιδανικά την ποπ με το ροκ, χαρίζοντας μας αξέχαστες επιτυχίες όπως: «Τι να σου προσφέρω», «Άννα», «Μαγική Αυλή», «Δεν είσαι έρωτας», «Ο σιδερένιος άνθρωπος», «Ίσως να 'ναι αύριο αργά», «Είπες Πως» και τόσες άλλες, μας καλούν στη μια και μοναδική φετινή τους εμφάνιση στην Αθήνα.

Μαζί τους, δύο νέες ερμηνεύτριες η Μαριάνθη και η Χριστίνα Γκόλια που θα παρουσιάσουν αποσπάσματα από τις πρόσφατες δισκογραφικές τους δουλειές.

Info:


Κύτταρο Live Club
Ηπείρου 48 και Αχαρνών
Οι πόρτες ανοίγουν: 9.30 μ.μ.
Εισιτήριο: 10 ευρώ
Πληροφορίες - κρατήσεις: 210-8224134
ilias7.jpg
Προπώληση εισιτηρίων: Κύτταρο (10.00-13.00 καθημερινές και ώρες-συναυλιών), viva.gr, Reload Stores, Seven Spot, 11876 Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου, Media Markt, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία, Αθηνόραμα

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!