O Slash θα συνεργαστεί με την Demi Lovato στο νέο σόλο άλμπουμ του

Σύμφωνα με τον Slash, το επερχόμενο LP, το οποίο θα βγει «σίγουρα» το 2024, θα περιλαμβάνει μια guest εμφάνιση της ποπ σούπερ σταρ
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
25/07/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον απόηχο της συναυλίας των Guns n’ Roses στο Ολυμπιακό Στάδιο που ενθουσίασε στους οπαδούς του συγκροτήματος που ταξίδεψαν απ’ όλη την Ελλάδα για να δουν το 3ώρο σόου τους με το μνημειώδες 10λεπτο σόλο του Slash που μας άφησε άφωνους με τη δεξιοτεχνία του - γιόρτασε τα 58 γενέθλιά του στην Αθήνα - τα νεώτερα για τον Αγγλο-Αμερικανό κιθαρίστα είναι ευχάριστα καθώς ετοιμάζει το δεύτερο σόλο άλμπουμ του.

slashgibsonguitar.webp
Η συνέχεια του "Slash" του 2010 περιγράφεται από τον 58χρονο Slash ότι θα έχει "ένα σωρό διαφορετικούς τραγουδιστές" και ότι είναι "κάπως παρόμοια με την πρώτη μου σόλο δισκογραφική δουλειά, στην οποία συμμετείχαν οι Fergie, Adam Levine, Ozzy Osbourne, Dave Grohl, Lemmy Kilmister, Chris Cornell, Nicole, αλλά και άλλοι τραγουδιστές με προσανατολισμό blue-oriented".
Σύμφωνα με τον Slash, το επερχόμενο LP, το οποίο θα βγει «σίγουρα» το 2024, θα περιλαμβάνει μια guest εμφάνιση της αμερικανίδας ποπ σούπερ σταρ Demi Lovato.



"Δεν υπάρχουν πραγματικά πολλά περισσότερα να σας πω σε αυτό το σημείο, αλλά η Λοβάτο και εγώ σίγουρα ηχογραφήσαμε κάτι", είπε.
Εκτός από τη συνεργασία τους για το επόμενο σόλο άλμπουμ του Slash, ο κιθαρίστας των GN'R ήταν καλεσμένος στη ροκ εκδοχή της Lovato του τραγουδιού της "Sorry Not Sorry" το 2017, το οποίο θα εμφανιστεί στο LP της "Revamped", που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

«Της είπα, Γεια σου, αν ποτέ χρειαστείς να βάλω λίγη κιθάρα σε κάτι, απλά πες μου και θα το κάνω», είπε. "Και έτσι το ανταπέδωσε περίπου δύο - τρεις εβδομάδες αργότερα, και είπε ότι έχει αυτό το τραγούδι που κάνει remake και ρώτησε αν θα έβαζα κιθάρα σε αυτό. Οι Guns N’ Roses είχαν ένα σόου στη Νορβηγία και είχα μια μέρα άδεια, οπότε βρήκα έναν καταπληκτικό μηχανικό και στούντιο στη Νορβηγία και έβαλα τις κιθάρες και πόσο γρήγορα βγήκε".

Ο Slash πρόσθεσε ότι τα δύο κομμάτια ακούγονται «εντελώς διαφορετικά» το ένα από το άλλο. «Έχει λοιπόν ενδιαφέρον πόσο ποικιλόμορφη μπορεί να είναι η φωνή της», είπε.
Αν και το επερχόμενο LP του Slash θα είναι το δεύτερο του με το όνομά του "Slash", έχει κυκλοφορήσει μια χούφτα άλμπουμ με το μακροχρόνιο συγκρότημα του SLASH FEATURING MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS, στο οποίο συνοδεύεται από τον frontman των ALTER BRIDGE, Myles Kennedy.

Slash & Myles Kennedy: Back From Cali Unplugged I Louder



Τον περασμένο μήνα, ο Slash είπε ότι θα συνεχίσει τις περιοδείες του με τους MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS τον επόμενο χρόνο.

Ο κιθαρίστας των GUNS N' ROSES αποκάλυψε ένα χρονοδιάγραμμα με την επιστροφή των MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS στο δρόμο, ενώ συζητούσε τα σχέδιά του για τους επόμενους μήνες σε μια συνέντευξη στο NME: «Είμαι σε περιοδεία με τους GUNS N' ROSES μέχρι τον Οκτώβριο, μετά τον Ιανουάριο βγαίνω με το άλλο μου συγκρότημα The Conspirators».
Το τελευταίο άλμπουμ των SLASH FEATURING MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS, "4", κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2022 μέσω της Gibson Records σε συνεργασία με την BMG.

Το "4" ήταν το πέμπτο σόλο άλμπουμ του Slash και το τέταρτο συνολικά με τη μπάντα του με τους Kennedy, που αποτελούν οι Brent Fitz (τύμπανα), Todd Kerns (μπάσο, φωνητικά) και Frank Sidoris (κιθάρα, φωνητικά).

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!