O Rous live στο Gazarte Roof Stage

Επιστροφή στην Αθήνα για ένα μοναδικό live την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ξεκινώντας δώδεκα χρόνια πριν, με μια κιθάρα στις αποσκευές του, o Γιώργος Ρους μοιραζόταν τα τραγούδια του με το κοινό σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Έτσι και φέτος, μετά από μια παράξενη χρονιά που δεν θα μοιάσει ξανά με καμία άλλη, ταξιδεύει και πάλι με συνοδό την κιθάρα του, έχοντας μαζί του μουσικές εκπλήξεις και δίνοντας το σύνθημα πως όλα είναι μια αρχή.

ROUS GAZARTE 22.9.22
Ταξίδεψε σχεδόν σε όλη την χώρα και μετά από μια σειρά επιτυχημένων μυσταγωγικών εμφανίσεων, ο Rous επιστρέφει στην Αθήνα, για μια μοναδική βραδιά στο Gazarte Roof Stage, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου!

Μας συστήθηκε το 2010 ως Rous μέσα από τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία «Εξαιρέσεις» και μας έκανε να τραγουδάμε… “Το ξέρεις μ’ αρέσεις…”. Αμέσως μετά ακολούθησε ο πρώτος του ομώνυμος δίσκος με τραγούδια όπως το «Κόκκινο φως», οι «Μαριονέτες», το «Άδικο στο σώμα», η «Ιδιαίτερη σχέση», τραγούδια που μας έχωσαν πιο βαθιά στον κόσμο του, αποκαλύπτοντας έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστό μουσικό στίγμα. Το 2017 ήρθε το δεύτερο άλμπουμ “Rous II” με τραγούδια όπως το «Λουλούδι του δρόμου», το «Εσύ», το «Γκύζη» κ.ά.

rousa
Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, τόσο στη σκηνή, όσο και ως τραγουδοποιός, όπως, Χάρις Αλεξίου, Γιάννης Κότσιρας, Χρήστος Θηβαίος κ.ά, γράφοντας παράλληλα μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Info:
Gazarte Roof Stage (σταθμός μετρό Κεραμεικός)
Ώρα προσέλευσης: 20:30 - Ώρα έναρξης: 21:30
Εισιτήρια: Προπώληση 10€ - Ταμείο 12€
Προπώληση: viva.gr/tickets/music/rous/

FACEBOOK EVENT: https://fb.me/e/26uEGuwK2
FOLLOW ROUS: FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE | SPOTIFY

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!