Ο Ozzy Osbourne δεν επιστρέφει στις συναυλίες

«Το σώμα μου δεν είναι ακόμη έτοιμο»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Δεν θα εμφανιστεί στο Power Trip Festival ο Ozzy Osbourne,στις 7 Οκτωβρίου, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το Variety το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του διάσημου Coachella στο Indio της Καλιφόρνια, στις 6, 7 και 8 Οκτωβρίου. Φέτος αναμένεται να εμφανιστούν στην σκηνή του οι Metallica, Guns N' Roses, AC/DC, Tool και Iron Maiden.

«Όσο επώδυνο κι αν είναι, έπρεπε να πάρω την απόφαση να ακυρώσω την εμφάνιση μου από το «Power Trip» τον Οκτώβριο», έγραψε ο θρύλος της ροκ σε ανάρτησή του στην σελίδα του στο Instagram. «To αρχικό μου σχέδιο ήταν να επιστρέψω στη σκηνή το καλοκαίρι του 2024, όμως όταν μου προτάθηκε να παίξω στο φεστιβάλ αυτό, προχώρησα με αισιοδοξία. Δυστυχώς, το σώμα μου, μου λέει ότι δεν είμαι ακόμα έτοιμος και είμαι πολύ υπερήφανος για να μη φέρω εις πέρας ολόκληρο το πρώτο σόου που κάνω μετά από σχεδόν πέντε χρόνια», πρόσθεσε.

«Το συγκρότημα που θα με αντικαταστήσει στο «Power Trip» θα ανακοινωθεί σύντομα. Είναι προσωπικοί μου φίλοι και μπορώ να σας υποσχεθώ ότι δεν θα απογοητευτείτε. Πάνω απ' όλα, θέλω να ευχαριστήσω τους θαυμαστές μου, το συγκρότημα και τους συνεργάτες μου για την άνευ όρων πίστη και τη διαρκή στήριξή τους. Σας αγαπώ όλους και θα σας δω σύντομα», κατέληξε ο ροκ σταρ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!