Ο Ozzy για πρώτη φορά στο No1 της Αμερικής

Την ίδια ώρα που και στη Βρετανία το νέο άλμπουμ του κάνει ρεκόρ πωλήσεων
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Ozzy Osbourne παρουσίασε μες το Σεπτέμβρη το 13ο προσωπικό στούντιο άλμπουμ του με τίτλο "Patient Number 9".

Παρά την τεράστια πορεία του, διαφαίνεται πως ο δίσκος αυτός μπορεί να αποτελέσει και την πιο εμπορική στιγμή του.

Τον Ozzy Osbourne συντροφεύουν σε αυτήν την κυκλοφορία του τέσσερις σπουδαίοι κιθαρίστες, οι Jeff Beck, Eric Clapton, Tony Iommi και Zakk Wylde.

Σύμφωνα με το Billboard, το άλμπουμ στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του βρέθηκε στην κορυφή των κατηγοριών Top Rock & Alternative Albums, Top Rock Albums, Top Hard Rock Albums, Top Current Album Sales, Tastemaker Albums και Vinyl Albums, καθώς και στην συγκεντρωτική κατηγορία Top Album Sales.

Προηγουμένως, ο Ozzy Osbourne είχε βρεθεί στην πρώτη δεκάδα των charts 6 φορές, με τους δίσκους "Ordinary Man" (No. 2, 2020), "Scream" (No. 4, 2010), "Black Rain" (No. 3, 2007), "Down To Earth" (No. 4, 2001), "Ozzmosis" (No. 4, 1995) και "No More Tears" (No. 7, 1991).

Παράλληλα το "Patient Number 9" αποτελεί και τον πιο εμπορικό δίσκο του Ozzy στη Βρετανία κατακτώντας τη δεύτερη θέση των charts, ξεπερνώντας την προηγούμενη εργασία του, το "Ordinary Man" του 2020 που είχε φτάσει στο τρίτο σκαλοπάτι του πίνακα επιτυχιών.

Ως μέλος των Black Sabbath, o Ozzy έχει σημειώσει δυο πρωτιές στη Βρετανία, το 1970 με το θρυλικό άλμπουμ "Paranoid" και το 2013 με το "13".

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!