Ο Οδυσσέας Ιωάννου, το ανανεωμένο «9:05» & ο δίσκος με Γιώτα Νέγκα

(PHOTOS) Η παράσταση «9:05» με Β. Παπακωνσταντίνου, Χ. Θηβαίο, Οδ. Ιωάννου & Π. Βούλγαρη παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Διάνα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Οδυσσέας Ιωάννου, που υπογράφει τα κείμενα της παράστασης «9:05» και κρατά το ρόλο του αφηγητή, μιλώντας στην Αγγελική Καρυστινού για το onlytheater.gr, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει κάνει στα κείμενά του, για τη φετινή σαιζόν.

Συγκεκριμένα, είπε: «Τα κείμενα τα έχω αλλάξει σε ένα ποσοστό τριάντα τοις εκατό. Έχω αφαιρέσει, έχω προσθέσει, έχω συμπεριλάβει και θεματολογίες που δεν υπήρχαν στην περσινή παράσταση. Έχουν γίνει αλλαγές και στα βίντεο, ενώ τις λιγότερες διαφοροποιήσεις σε σχέση με πέρσι τις συναντάμε στα τραγούδια που ακούγονται. Όταν σταματήσαμε τον Μάιο, είχαμε αποφασίσει πως δεν θα επικαιροποιήσουμε την παράσταση και θα σταματήσουμε και στο καινούργιο ανέβασμά της εκεί που είχαμε εξαρχής αποφασίσει να σταματήσουμε, δηλαδή γύρω στο 2012. Όμως τελικά αυτό ήταν αδύνατο. Δεν γίνεται να αφήσεις απέξω τους τελευταίους μήνες, όσο κι αν προβληματίστηκα πάρα πολύ για τον τρόπο που θα τους προσεγγίσω στα καινούργια κείμενα».

Παράλληλα, ο στιχουργός & συγγραφέας βρίσκεται στο στούντιο με τη Γιώτα Νέγκα, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, ολοκληρώνοντας το νέο δίσκο, σε στίχους δικούς του & μουσικές του Θέμη Καραμουρατίδη. Η νέα αυτή εργασία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Δεκέμβρη, όπως και το νέο του βιβλίο με τίτλο «Το νερό να γίνεις»
NEGKA IOANNOY KARAMOYRATIDHS 2
NEGKA IOANNOY KARAMOYRATIDHS

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!