Ο Γιώργος Δημητριάδης 13/12 live στο Old Habits

Ο Γιώργος Δημητριάδης με τη μπάντα του, ανοίγει την αυλαία των ζωντανών χειμερινών εμφανίσεων του στο Old Habits.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
11/12/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με την ορμή της πρόσφατης κυκλοφορίας από το Ogdoo Music Group, του νέου του single με τίτλο «Και μη νομίζεις», τραγούδι που ήδη έχει ξεχωρίσει και αγαπηθεί από το κοινό και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς σε όλη την χώρα, ο αγαπημένος rocker ανεβαίνει στη σκηνή του Old Habits για να δώσει για μια ακόμη φορά τα διαπιστευτήρια του ταλέντου του και να μοιραστεί μαζί μας την ένταση και τη δυναμική της σκηνικής του παρουσίας.

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου ο Γιώργος Δημητριάδης σε ένα μοναδικό ηλεκτρικό Live υψηλής τάσης, θα παρουσιάσει τις μεγάλες επιτυχίες του αλλά και αγαπημένα του rock τραγούδια που έχουν σημαδέψει την πορεία του, πάντα μέσα από την ξεχωριστή ανατρεπτική του ματιά.

Ο Γιώργος Δημητριάδης ξέρει όσο λίγοι να συντονίζεται με το κοινό του και να το παρασύρει με τη μουσική του σε διαδρομές απόδρασης από την αιχμαλωσία της καθημερινότητας.

Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική Παρασκευή!
AFISA DIMITRIADIS
Η rock μπάντα που πλαισιώνει τον Γιώργο Δημητριάδη (τραγούδι/κιθάρα και χιούμορ) απαρτίζεται από εξαιρετικούς μουσικούς:

Κυριάκος Δαρίβας-Τύμπανα
Στέργιος Δίμπας - Κιθάρα/Φωνητικά
Βίκτωρ Κουλούδης- Μπάσο

OLD HABITS
Πλατεία Ελευθερίας 3 , Αιγάλεω
(διασταύρωση Ιεράς οδού και Θηβών)
Τηλέφωνο κρατήσεων 210 5909850
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!