Ο Δήμος Αχαρνών τιμά τον Μιχάλη Μενιδιάτη!

Αποκαλυπτήρια προσωπογραφίας του και ονομασία την οδού του πατρικού του σε «Μιχάλης Μενιδιάτης» την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 11:00.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Εκδήλωση στην μνήμη του πηγαίου λαϊκού βάρδου Μιχάλη Μενιδιάτη θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Αχαρνών (Μενιδίου) την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 11:00 το μεσημέρι.

Στην εκδήλωση που θα γίνει στο πατρικό του αείμνηστου τραγουδιστή (Γεωργίου Παπανίκα 106) θα πραγματοποιηθούν, σε μία σεμνή τελετή, τα αποκαλυπτήρια της προσωπογραφίας του, καθώς επίσης και η μετονομασία της οδού σε «Μιχάλης Μενιδιάτης».

Ο Μιχάλης Καλογράνης – το πραγματικό επώνυμο του ερμηνευτή- ταύτισε την καλλιτεχνική διαδρομή του αλλά και την καθημερινότητά του με τον τόπο που μεγάλωσε, ανδρώθηκε και έζησε το βίο του.

Αγαπήθηκε, λατρεύτηκε και δοξάστηκε από τους συντοπίτες του αλλά ολόκληρη την Ελλάδα ως αυθεντικός λαϊκός ερμηνευτής με πολυετή θητεία στα κέντρα – με κύριο οχυρό την ιστορική «Φαντασία» του- αλλά και την δισκογραφία όπου ερμήνευσε σε πρώτη εκτέλεση αθάνατες επιτυχίες σπουδαίων δημιουργών: Μην περιμένεις πια, Λίγο λίγο θα με συνηθίσεις, Πήραν τα στήθια μου φωτιά, Πετραδάκι πετραδάκι, Παράνομη αγάπη, Είδα τα μάτια σου κλαμένα κ.ά.

 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!