Ο Νταλάρας τραγουδά Ζαμπέτα και Ζαμπέτα τζούνιορ

Ο τελευταίος δηλώνει: «Τον θείο μου τον γνώρισα όταν ήμουν 26 χρόνων. Είναι ο αδελφός της μητέρας μου, Ελένης Νταράλα».
Ο Ζαμπέτας τζούνιορ, εγγονός του αείμνηστου Γιώργου Ζαμπέτα, έβαλε στίχους σε ακυκλοφόρητες συνθέσεις του παππού του, δημιουργώντας τραγούδια τα οποία, μεταξύ άλλων, ερμηνεύει ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο Ζαμπέτας τζούνιορ δηλώνει σχετικά στην Espresso:

«Τον θείο μου τον γνώρισα όταν ήμουν 26 χρόνων. Είναι ο αδελφός της μητέρας μου (σ.σ.: Ελένη Νταράλα) και μπορεί να με εμπιστεύτηκαν κι άλλοι καλλιτέχνες για το επίσημο ξεκίνημά μου στη δισκογραφία, όμως με τον Γιώργο ταιριάξαμε περισσότερο. Είναι από τους ανθρώπους που πίστεψαν σ’ αυτή τη δουλειά… Πήγα και τον βρήκα στο κέντρο όπου εμφανιζόταν. Ανέβηκα στα καμαρίνια μετά την παράσταση, αφού την απόλαυσα, και στα χέρια μου κρατούσα ένα δείγμα της δουλειάς μου με τα ανέκδοτα κομμάτια του παππού μου. Συστηθήκαμε και καθίσαμε στο καμαρίνι του. Αυτό που με ρώτησε, όταν ολοκληρώσαμε την κουβέντα μας, ήταν τι μπορούσε να κάνει για μένα. Κι εγώ του απάντησα πως θα ήθελα να έχουμε μια συγγενική επαφή και να πίνουμε έναν καφέ πού και πού. Δέχτηκε αμέσως και φεύγοντας του άφησα τη δουλειά μου, για να ξέρει πού βαδίζω καλλιτεχνικά, ενώ του πρότεινα -αν ήθελε- να ερμηνεύσει κάποιο από αυτά. Ύστερα από δύο εβδομάδες με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει: “Τελικά δεν τον γλιτώνεις τον καφέ, μου άρεσαν τα τραγούδια, θα μπορούσα να τα πω και όλα, αν ήθελες”. Εγώ χάρηκα πολύ, όπως καταλαβαίνεις, και του πρότεινα να τα μοιραστούμε».

Έτσι ο Γιώργος Νταλάρας ηχογράφησε κάποια από τα ανέκδοτα τραγούδια του Ζαμπέτα, ενώ έκανε κι ένα ντουέτο με τον ανιψιό του.

Η συνεργασία τους θα περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «Στον Γιώργο με αγάπη» που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records, σε παραγωγή του Ζαμπέτα τζούνιορ, ο οποίος αναφέρει:

«Ευχαριστώ τον διευθυντή της εταιρίας Γιώργο Αρσενάκο και την Άννα Νταλάρα, η οποία έκανε την επαφή και την οποία θαυμάζω, όπως και όλους τους συντελεστές που βοήθησαν. Στο άλμπουμ συμμετέχουν οι Γεράσιμος Ανδρεάτος, Γιάννης Ζουγανέλης, Κώστας Ανδρεάδης, Μαρίνος Κωστόπουλος, Αθηνά Κοντοδήμα και Όλγα Καββαδία».

Ο νεαρός καλλιτέχνης έχει βάλει και την υπογραφή του και σε ένα κόμικ για τον παππού του. Τόσο γι’ αυτό όσο και για τις άλλες δράσεις του είπε, στην Espresso:

«Πρόκειται για βιογραφία και αληθινές ιστορίες από τη ζωή του Ζαμπέτα. Αυτό τον καιρό κάνω εμφανίσεις στο μαγαζί “Πατινάζ” κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ενώ τις υπόλοιπες μέρες αφιερώνω τον χρόνο μου σε χώρο που έχω ανοίξει εδώ και έναν χρόνο στο Αιγάλεω, με παραδοσιακές θεραπείες ευεξίας, υγείας και πρόληψης, όπου μεταξύ άλλων ειδικευόμαστε και στη θεραπεία με βδέλλες».

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates