Η Κατερίνα Ντούσκα στις «Γυναίκες Acapella» στο Athens Music Week 2019

Μια διασκεδαστική μορφή συνεδριακού διαλόγου όπου αντιστρέφονται οι ρόλοι.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το Athens Music Week ή Διεθνής Συνάντηση για τη Μουσική Βιομηχανία στην Αθήνα (17 - 23 Ιουνίου 2019) είναι «μια πρωτότυπη πρωτοβουλία για την ανάδειξη νέων ταλέντων και ιδεών, μια μεγάλη γιορτή πολιτιστικής και δημιουργικής πολυμορφίας και αφορμή για διασυνδέσεις, νέες φιλίες και απρόσμενες ανακαλύψεις».

Η Κατερίνα Ντούσκα, η Ελληνοκαναδή τραγουδοποιός που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ισραήλ με το «Better love» θα βρεθεί εκεί και περιμένει όλους τους eurofans αλλά και γενικότερα το κοινό που την ακολουθεί στην ενότητα «The Public Interview: Γυναίκες Acapella».

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου και ώρα 18:00 με 19:30 στο Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Αθήνα) 6 γυναικείες προσωπικότητες της μουσικής, ανάμεσά τους και η φετινή μας εκπρόσωπος στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, λύνουν απορίες, μοιράζονται τεχνογνωσία, δεξιότητες και συμβουλές απαντώντας με αμεσότητα και ειλικρίνεια σε ερωτήσεις του κοινού, σκοπεύοντας να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να ανταποκριθούν αποτελεσματικότερα στη δική τους περίπτωση επαγγελματικής εξέλιξης στο χώρο.

Πρόκειται για μια διασκεδαστική μορφή συνεδριακού διαλόγου όπου αντιστρέφονται οι ρόλοι. Τον «πρώτο λόγο» σε αυτή τη διαδικασία δημόσιας συζήτησης έχει το κοινό, με τις «κυρίες» να απαντούν βάσει της προσωπικής εμπειρίας τους.

Οι 6 εμβληματικές γυναίκες θα κάνουν σύντομες και στοχοθετημένες τοποθετήσεις (max 3 λεπτά) επικεντρωμένες στην τεχνογνωσία / το θέμα τους και έπειτα θα δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να συζητήσουν μαζί τους, με την καθοδήγηση της moderator, για διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν, βοηθώντας άμεσα στην επίλυση αποριών και προβληματισμών των συμμετεχόντων που θα ήθελαν να ακολουθήσουν στα χνάρια αυτών των γυναικών.

Οι υπόλοιπες πέντε γυναίκες που θα λαμπρύνουν με την παρουσία τους τη συγκεκριμένη εκδήλωση είναι οι: Αγγελική Κανελλοπούλου δικηγόρος, νομ. σύμβουλος Ε.Υ.Ε.Δ, Κλεοπάτρα Φυντανίδου ραδιοφωνική παραγωγός Best 92.6, Δήμητρα Terranova ραδιοφωνική μουσ. παραγωγός, Idra Kayne δημιουργός, τραγουδίστρια, ηθοποιός, Όλγα Σταυροπούλου και Τόνια Δραγούνη.

Η ΕΥΕΔ συμμετέχει ως θεσμικός υποστηρικτής στην 1η διοργάνωση του Athens Music Week, ενός νέου θεσμού που παρουσιάζεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, η οποία φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας. Πολλοί γνωστοί δημιουργοί, djs, μουσικοί παραγωγοί, stand-up comedians κ.α., πλαισιώνουν τις μουσικές εκδηλώσεις της διοργάνωσης.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!