Φοίβος Δεληβοριάς: Παρατείνονται οι ζωντανές εμφανίσεις του στο «Κύτταρο»

Νέες ημερομηνίες για όσες κι όσους δεν πρόλαβαν.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Παρατείνονται οι μουσικές παραστάσεις του Φοίβου Δεληβοριά στο «Κύτταρο». Δεδομένοι ότι ήταν πολλοί εκείνοι που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν μέχρι τώρα εισιτήριο ο τραγουδοποιός αποφάσισε να παίξει ζωντανά για τέσσερις επιπλέον βραδιές, στις 23 και 30 Μαρτίου και στις 6 και 13 Απριλίου.

Το πρόγραμμα που παρουσιάζει αποτελεί μια αναδρομή στην προσωπική δισκογραφική διαδρομή του καθώς παρουσιάζει, με χρονολογική σειρά, αγαπημένα τραγούδια που έχουν συμπεριληφθεί στα άλμπουμ που έχει κυκλοφορήσει από το 1989, που έκανε το ντεμπούτο του στη δισκογραφία, μέχρι σήμερα.

Τα κομμάτια ανθολογούνται, ξανα-ενορχηστρώνονται και αποτιμώνται σε μια μουσικοποιητική αφήγηση που έφτιαξε με τους συνεργάτες του. Αναμνήσεις, ασήμαντες ιστορίες, γελοία παραλειπόμενα, αυτοσχεδιασμοί – και μια εικόνα της Ελλάδας που του έτυχε.

Λεύκωμα; Biopic; Εναλλακτικό remake του «Τρελοπενηντάρη»;«Να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι»; Τίποτα απ’ αυτά, προς Θεού απαντά ο ίδιος και προσθέτει: «Ένας απλός αγώνας κατς με το χρόνο, με τους φίλους και τους έρωτες, με τις εξουσίες και τις ανασφάλειες,
με τους δασκάλους και τη φαμίλια, με το στρατό και την τηλεόραση, με τα hits και τις αποτυχίες.

Προπώληση εισιτηρίων εδώ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!