Έρχεται η «Χρυσή Βραδιά»!

Τα «χρυσά ονόματα» της μουσικής που έγραψαν στις δεκαετίες ‘60-‘70-‘80 και σφράγισαν μια ολόκληρη εποχή.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σε πυρετώδη προετοιμασία για τη «Χρυσή Βραδιά» βρίσκεται μέσα στις γιορτές ο πρόεδρος και ιδρυτής της Διεθνούς Λέσχης Φίλων Μουσικής Δεκαετιών 60-70-80, Πέτρος Καντιάνης, ένα όνομα βαρύ με πολύπλευρη προσφορά και δραστηριότητα στο χώρο της μουσικής από τη δεκαετία του ’70 έως σήμερα, για τη μεγάλη βραδιά της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29) στις 7 το απόγευμα.

Η εκδήλωση της Διεθνούς Λέσχης Φίλων Μουσικής Δεκαετιών 60-70-80 είναι χωρισμένη σε ομάδες βραβεύσεων και τιμητικών διακρίσεων. Ομάδες που θα τιμηθούν είναι : Μέλη Συγκροτημάτων, Σόλο Τραγουδιστές, Σόλο Τραγουδίστριες, Πρόσωπα (δημοσιογράφοι, στιχουργοί, φωτορεπόρτερ κ.α.), Αστέρια Που Έφυγαν Ψηλά (τραγουδιστές και μουσικοί που «έφυγαν» από τη ζωή, αλλά δεν ξεχάστηκαν)

Στη «Χρυσή Βραδιά» θα παρελάσουν όλα εκείνα τα χρυσά ονόματα της μουσικής που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στις δεκαετίες 60-70-80 και σφράγισαν μια ολόκληρη εποχή. Μερικά από τα ονόματα που θα τιμηθούν εκείνη την μέρα είναι οι : Πασχάλης (Olympians), Δάκης (Play Boys, Spies), Γιώργος Πετρίδης (Blue Birds), Κατακουζηνός (We Five), Αλέκος Καρακαντάς (Juniors, We Five, Axis), Πέτρος Πολάτος - Γιώργος Μελέκης (Charms), Πάνος Ζαχαρίου (Stormies), Τάσος Βουγιατζής (MSL, Τάσος και οι Μασσέλες) και ο κατάλογος συμπληρώνεται αυτές τις μέρες ώστε να φθάσει στο αριθμό 20 ονομάτων από αντρικής πλευράς.

Από τις γυναίκες έως τώρα έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των: Μαρίνα, Ελπίδα, Έλενα, Δέσποινα Γλέζου και Κρις Κινγκ (Νοστράδαμος), Τζέσικα και η Ζωή Κουρούκλη, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλα ονόματα έως τη «Χρυσή Βραδιά»!
afisa
Στην ομάδα «Πρόσωπα» που θα τιμηθούν στη «Χρυσή Βραδιά» είναι οι : Νίκος Ελληναίος (στιχουργός), Σάσα Μανέτα (στιχουργός, τηλεπαρουσιάστρια), Θανάσης Μουρατίδης (Δημοσιογράφος «Μοντέρνων Ρυθμών»), Πέτρος Δραγουμάνος (Δημοσιογράφος, συγγραφέας), Δημήτρης Καπράνος (Δημοσιογράφος), Παντελής Ξανθίδης (Δημοσιογράφος), Γιάννης Αλεξίου (Δημοσιογράφος), Δημήτρης Αλεξιάδης (Φωτορεπόρτερ Τραγουδιστών 70-80).

Στην ομάδα «Αστέρια Που Έφυγαν Ψηλά» θα τιμηθούν ο Μάκης Σαλιάρης και ο Τζίμης Μακούλης.

Δεν θα λείψουν οι επίσημοι καλεσμένοι που θα δώσουν τη δική τους λάμψη στη «Χρυσή Βραδιά» της Διεθνούς Λέσχης Φίλων Μουσικής Δεκαετιών 60-70-80 που αριθμεί περισσότερα από 4.000 μέλη και φιλοδοξεί έως την μεγάλη βραδιά να φθάσει τα 5.000 έτσι όσοι θέλετε να κάνετε αίτηση μέλους μπορείτε να το κάνετε τώρα ώστε να είστε καλεσμένοι στην μεγάλη βραδιά της 20ης Φεβρουαρίου.

Στο μεταξύ οι συνεργασίες του Πέτρου Καντιάνη, ο οποίος θα είναι επίσης ο παρουσιαστής της «Χρυσής Βραδιάς» εκτείνονται ακόμη πιο πέρα καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με την Pan-Vox την δισκογραφική εταιρία που στέγασε όλα σχεδόν τα συγκροτήματα των δεκαετιών 60-70-80 κι ετοιμάζει δισκογραφικές εκπλήξεις!
petros
Για να γίνετε μέλη στη Διεθνή Λέσχη Φίλων Μουσικής Δεκαετιών 60-70-80 στείλτε μήνυμα στον Πέτρο Καντιάνη στη σελίδα του στο facebook.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!