Επιτέλους jazz συναυλία με Γιώργο Τρανταλίδη!

Ο πολύπειρος ντράμερ που άνοιξε το δρόμο στους σημερινούς Έλληνες τζαζίστες με το πρωτοπόρο σχήμα των Sphinx τη δεκαετία του 70.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι πραγματικά καλές jazz συναυλίες γίνονται όλο και πιο ακριβοθώρητες, όπως μ’ ένα περίεργο τρόπο και ο master του είδους Γιώργος Τρανταλίδης. Είναι αξιοπερίεργο πώς εδώ και καιρό γίνονται διάφορα αφιερώματα και τηλεοπτικές αναφορές στην ελληνική jazz, αλλά λείπει ο πολύπειρος ντράμερ που άνοιξε το δρόμο σε όλους τους σημερινούς Έλληνες τζαζίστες με το πρωτοπόρο σχήμα των Sphinx στη δεκαετία του 70.

Ο ίδιος ωστόσο πιστός τα τελευταία χρόνια στο ετήσιο ραντεβού του στο Κορωπί, έχει ετοιμάσει μια σπέσιαλ jazz βραδιά, με ελεύθερη είσοδο, στην οποία θα συμμετάσχει και ο ίδιος μετά από απαίτηση πολλών φίλων του και φίλων της jazz.

Έτσι λοιπόν οι απανταχού της φίλοι του είδους θα πρέπει να δώσουν το παρών τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στο Θέατρο Δεξαμενής στο Κορωπί.

Ο Γιώργος Τρανταλίδης θα εμφανιστεί με τους European Organic Trio σε μια σπουδαία συνεύρεση με τον Ούγγρο Attila Lazlo και τον Ιταλό Leonardo Corradi.

Το δεύτερο σχήμα της συναυλίας είναι οι Interchange Trio των Τάκη Αναγνωστόπουλου, Ηλία Τσαγκάρη και Λάμπρου Παπανικολάου.

Στις 9 μ.μ., είσοδος ελεύθερη
jazz 1 trantalidis

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!