Ένας χρόνος χωρίς το Γιάννη Σταματίου (Σπόρο)

Tην Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 12.30 το μεσημέρι θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για το Γιάννη Σταματίου στο κοιμητήριο…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Καλλιθέα .Όλοι οι φίλοι του μπουζουκιού και του καλού τραγουδιού θα είμαστε εκεί να τιμήσουμε τη μνήμη του κορυφαίου δεξιοτέχνη.

Ήτανε 17 Ιανουαρίου του 2011 όταν ο θρυλικός Σπόρος ξεκίνησε το μεγάλο του ταξίδι να βρει τους παλιούς του φίλους, τον Μανώλη Χιώτη, τον Γιάννη Τατασόπουλο, τον Πάνο Γεραμάνη και πολλούς άλλους ακόμη.

Είχα την τύχη να γνωρίσω προσωπικά αυτόν τον μεγάλο άνθρωπο και δεξιοτέχνη. Για την πορεία του στη μουσική δεν νομίζω πως χρειάζεται να αναφερθώ, καθώς η τεράστια προσφορά του είναι πλέον αναγνωρισμένη από όλους. Σε αυτό που θα σταθώ όμως είναι ο άνθρωπος Γιάννης Σταματίου. Πολύ γλυκός, γεμάτος αγάπη για τα νέα παιδιά που παίζανε μπουζούκι και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορούσε. Χωρίς κανένα κόμπλεξ, δεν τον άκουσα ποτέ στις τόσες συζητήσεις μας να πει άσχημη κουβέντα για κάποιο συνάδελφο ή τραγουδιστή. Γεμάτος αγάπη και για τη σύζυγό του Βούλα, που στάθηκε στο πλευρό του σαν «βράχος» αληθινός στις χαρές αλλά και τις δύσκολες στιγμές μέχρι το τέλος.

Φωτογραφία: Ο Σπόρος με τη σύντροφό του Βούλα Παπαδοπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΣΠΟΡΟΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ) – ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΔΑΚΤΥΛΑ
Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ (ΣΠΟΡΟ)

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!