Εκτός Heaven ο Γιώργος Κυβέλος

Mόλις πριν από λίγη ώρα κοινοποιήθηκε από τη διεύθυνση του ΑΝΤ1 η απόλυση στον Γιώργο Κυβέλο, από τη θέση του γενικού διευθυντή στη Heaven Music και στη Heaven Live.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
10/09/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα παραπάνω διαβάζουμε και αναδημοσιεύουμε από το e-tetradio.gr, όπου επίσης σημειώνεται: Ήταν σχετικά σύντομη η θητεία του, μία θητεία που σε γενικές γραμμές κρίνεται επιτυχημένη. Ασυμφωνία... στόχων θα μπορούσαμε να ορίσουμε ως αιτία της απόλυσης, καθώς ο Κυβέλος διαθέτει διαφορετική μουσική φιλοσοφία σε σχέση με τους ιθύνοντες του ομίλου. Τουλάχιστον για τις μελλοντικές κινήσεις της δισκογραφικής. Διαφωνούσε, κυρίως, με τον Έρικ Χάνσεν (chief executive στον ANT1) που κινείται σε μία πιο pop λογική, θέλει μία δισκογραφική εταιρία προσανατολισμένη προς τα «χιτάκια» και τις εμπορικές επιτυχίες.

Να δούμε τι θα γίνει τώρα με την Χάρις Αλεξίου η οποία ήταν έτοιμη, σε 20 ημέρες περίπου, να βγάλει στην ετικέτα της Heaven Music τη νέα της -ολοκληρωμένη- δισκογραφική δουλειά. Ένα άλμπουμ, μάλλον αν όχι σίγουρα, που βρίσκεται πια στον αέρα. Δεν το βλέπουμε να βγαίνει στη Heaven για να είμαστε ειλικρινείς...

Πηγή: e-tetradio.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!