Amy Winehouse: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Back to Black

Η Μαρίσα Αμπέλα μεταμορφώνεται στην αγαπημένη ερμηνεύτρια και γεννά αντιδράσεις.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο teaser trailer για το "Back to Black", την ταινία για τη ζωή της διάσημης τραγουδοποιού και τραγουδίστριας Amy Winehouse.

Η ηθοποιός Μαρίσα Αμπέλα μεταμορφώνεται στην Έιμι Γουάινχαουζ, η οποία πέθανε στις 23 Ιουλίου 2011, σε ηλικία μόλις 27 ετών. 

Το teaser trailer, υπό τους ήχους της τεράστιας επιτυχίας "Back to Black" περιλαμβάνει σκηνές από την άνοδο της Έιμι Γουάινχαουζ, αλλά και πλάνα που αφορούν την προσωπική της ζωή. 



Η ταινία "Back to Black", σε σκηνοθεσία της Σαμ Τέιλορ Τζόνσον, αποτελεί μια ματιά στα πρώτα βήματα της τραγουδίστριας, την πορεία της προς τη διασημότητα και την κυκλοφορία του ομώνυμου άλμπουμ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαΐου.

"Δεν μοιάζει καθόλου στην Amy"


Ο Mitch Winehouse, πατέρας της τραγουδίστριας είχε εκφράσει την υποστήριξή του στους συντελεστές της επερχόμενης ταινίας για τη ζωή της κόρης του, που παρακολουθεί την τραγουδίστρια στα χρόνια "που ζούσε στο Λονδίνο τον πρώτο καιρό της καριέρας της και στο έντονο ταξίδι της προς τη φήμη".

Η επιλογή της Marisa Abela στον κεντρικό ρόλο είχε επικριθεί από κριτικούς κινηματογράφου και θαυμαστές της Amy, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η ηθοποιός δεν μοιάζει καθόλου την εκλιπούσα Αγγλίδα μουσικό.

Ωστόσο, ο πατέρας της τραγουδίστριας έχει υποστηρίξει δημόσια τη νεαρή ηθοποιό δηλώνοντας στον αμερικανικό ιστότοπο TMZ: "Η Μαρίσα είναι εξαιρετική επιλογή για τον ρόλο, ακόμα κι αν δεν μοιάζει ακριβώς με την Έιμι".


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!