Amantes Amentes & Reverb Snatchers live στο six d.o.g.s με guest τον Γιώργο Δημητριάδη

Την Παρασκευή Παρασκευή 10 Ιανουαριου στις 21:00
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι Amantes Amentes στο πλαίσιο της προώθησης του νέου τους δίσκου «Οικόπεδο στο κύμα» που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, θα κάνουν μια στάση στο six d.o.g.s ξεκινώντας έτσι τις ζωντανές εμφανίσεις τους για το νέο έτος.

Στις αποσκευές τους, εκτός από το καινούριο τους δίσκο, θα έχουν και τα δύο πετυχημένα single «Πες μου πως» και «Το καλοκαίρι είναι γιορτή», που αμέσως μετά την κυκλοφορία τους γνώρισαν καθολική αποδοχή, με πιο σημαντική την μετάδοση τους στο MAD TV και την ανάδειξη τους στα Top 15 MAD Hits για αρκετές εβδομάδες.

Τα live τους, όπως δηλώνουν οι ίδιοι, είναι ένα μείγμα 60ς αισθητικής, με dream-pop και Surf στοιχεία προσαρμοσμένα στην εποχή του σήμερα και πλαισιωμένα με αρκετές διαλεγμένες διασκευές.
amantes eso
Reverb Snatchers
Oι Reverb Snatchers είναι ένα surf 'n' roll σχήμα από την Αθήνα που δραστηριοποιείται στην μουσική σκηνή από τις αρχές 2018. Παρά το σχετικά μικρό χρόνο ύπαρξης τoυς, οι Snatchers έχουν κάνει αρκετά live εντός και εκτός Αθήνας. Tο playlist τους περιλαμβάνει κυρίως covers, που αποκαλύπτουν τις μουσικές εμμονές τους, με τον Surf ήχο τους να ακροβατεί με άνεση ανάμεσα στο 50ς rock ‘n’ roll και το 60ς garage. Oι R.S. ανεβαίνουν για πρώτη φορά στην σκηνή του six d.o.g.s. και πιστέψτε με, έρχονται με τις πιο άγριες διαθέσεις και τις καλύτερες προθέσεις για μία 100% surf ‘n’ roll βραδιά.

Ο αδάμαστος rocker Γιώργος Δημητριάδης,που ετοιμάζει πυρετωδώς την κυκλοφορία του νέου του single & video clip με τίτλο «Δεν με νοιάζει», θα ανέβει στη σκηνή μαζί με τους Amantes Amentes ανταποκρινόμενος με προθυμία στην πρόσκλησή τους, για να συνδέσει δύο εποχές που κοινό τους γνώρισμα έχουν τη δίψα για δημιουργία και φυσικά το πάθος για το rock!

Αναμένεται μια νύχτα με έντονες συγκινήσεις αλλά και πολύ χορό, γιατί όπως ίσως θα ξέρετε (κι αν δεν το ξέρετε ευκαιρία να το μάθετε) όταν οι Amantes είναι στη σκηνή κανείς δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση του!


Amantes Amentes w/ Reverb Snatchers Live
Guest: Γιώργος Δημητριάδης
Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στις 21:00
Είσοδος 6 ευρώ

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!