«Ύμνοι Αγγέλων Σε Ρυθμούς Ανθρώπων» στους 100,6 fm

(ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) H Λιζέτα Καλημέρη και η Μαρία Κουγιουμτζή στην εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει το... ωδείο» για το έργο του Σταύρου Κουγιουμτζή.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
16 χρόνια μετά την πρώτη εκτέλεση του έργου του Σταύρου Κουγιουμτζή «Ύμνοι αγγέλων σε ρυθμούς ανθρώπων» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αυτό ξαναπαρουσιάζεται σε μια μεγάλη συναυλία στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου στις 9 το βράδυ. Τραγουδούν ο Ανδρέας Καρακότας, η Λιζέτα Καλημέρη και η Μαρία Κουγιουμτζή, αφηγητής είναι ο Τάσος Νούσιας, ενώ συμμετέχουν η Χορωδία Νέων «Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος» και η Ορχήστρα Mobile, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη.

Με αυτή την αφορμή, η εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο» που επιμελείται και παρουσιάζει ο υπογράφων στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης Fm 100,6, την Τετάρτη 24 Απριλίου, ήταν αφιερωμένη στο συγκεκριμένο έργο. Στο στούντιο παραβρέθηκαν η Λιζέτα Καλημέρη και η κόρη του Σταύρου Κουγιουμτζή Μαρία, ενώ μίλησαν τηλεφωνικά ο μαέστρος της ορχήστρας Mobile Θεόδωρος Ορφανίδης και ο Ανδρέας Καρακότας, τόσο για την παράσταση της 29ης Απριλίου, όσο και για τις αναμνήσεις τους από τον αξέχαστο μουσικοσυνθέτη και στιχουργό. Η εκπομπή διανθίστηκε με τραγούδια από την πρώτη ηχογράφηση των «Ύμνων αγγέλων», αλλά και με ανέκδοτες ηχογραφήσεις τραγουδιών του Σταύρου Κουγιουμτζή.
 

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!