«Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο»: 7 χρόνια ζωντανές ηχογραφήσεις

(ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Μια επιλογή ζωντανών ηχογραφήσεων από μουσικούς και ερμηνευτές που πέρασαν από την εκπομπή στα 7 χρόνια μετάδοσής της.

«Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο» (2012 - 2019)


Την Τετάρτη 5 Ιουνίου η εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει το... ωδείο», που επιμελείται και παρουσιάζει ο υπογράφων στο Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης 100,6 fm, ολοκλήρωσε για 7η χρονιά τα ταξίδια της στο ελληνικό τραγούδι, με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Στη δίωρη διάρκεια της εκπομπής παρουσιάστηκε μια επιλογή από ζωντανές ηχογραφήσεις που πραγματοποιήθηκαν από το 2012 μέχρι σήμερα, από μουσικούς και ερμηνευτές που παραβρέθηκαν στο studio του Εθελοντικού Ραδιοφώνου και παρουσίασαν ζωντανά τις δικές τους δημιουργίες ή στο πλαίσιο αφιερωμάτων, μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες αλλά και λιγότερο γνωστά τραγούδια.

Στο τελευταίο ημίωρο ακούστηκαν κάποια τραγούδια που ξεκίνησαν τη ραδιοφωνική τους πορεία από την εκπομπή μας, αφού οι δημιουργοί τους μας έκαναν την τιμή να εμπιστευτούν την πρώτη ραδιοφωνική τους μετάδοση, πριν την επίσημη κυκλοφορία σε δίσκο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εκπομπή αυτή είχε επετειακό χαρακτήρα, αφού με τη μετάδοσή της συμπληρώθηκαν 200 εκπομπές, αρχής γενομένης από το «Αφιέρωμα στη Μικρά Ασία» που πραγματοποιήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2012…

Καλό και ήρεμο καλοκαίρι σε όλες και όλους… Ραντεβού το φθινόπωρο, με το καλό…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates