Χρήστος Παπαδόπουλος & Κώστας Μπαλαχούτης στο Β’ Πρόγραμμα

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, 10 με12 το βράδυ, στην εκπομπή του Γιάννη Τζουανόπουλου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο συνθέτης και δεξιοτέχνης μουσικός Χρήστος Παπαδόπουλος και ο στιχουργός και ερευνητής του τραγουδιού μας Κώστας Μπαλαχούτης θα είναι καλεσμένοι του Γιάννη Τζουανόπουλου στο Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας.

Η εκπομπή του έμπειρου παραγωγού «Ζωντανή Γραμμή με τους Έλληνες του Κόσμου» θα είναι αφιερωμένη στα τραγούδια που συνδέουν τους δύο δημιουργούς και όχι μόνο.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος και ο Κώστας Μπαλαχούτης έχουν συνυπογράψει μια σειρά τραγουδιών που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν όπως τα: «Φίλα με», «Αρχιπέλαγος», «Αυτή η γη έχει φωνή», «Χωρισμός», «Όταν σε κοιτώ», «Το τραγούδι της γιορτής», «Σεβντάς» και βέβαια το ολοκαίνουργιο «Κόκκινο Ποτάμι», το τραγούδι των τίτλων της νέας τηλεοπτικής σειράς του Μανούσου Μανουσάκη, με ερμηνεύτρια την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.
XRHSTOS PAPADO ENTYPO 22
Επίσης θα γίνει αναφορά στα νέα σχέδια τους, από κοινού αλλά και ατομικά, καθώς και στο Μουσικό Ημερολόγιο 2020 που παρουσιάζει και αυτή τη χρονιά ο Μπαλαχούτης σε μια πλήρως αναδιαρθρωμένη και ολοκληρωμένη έκδοση.

Οι δύο καλεσμένοι διατηρούν δεσμούς φιλίας και αλληλοεκτίμησης με τον παρουσιαστή, ο οποίος είναι κι εκείνος με τη σειρά του αναγνωρισμένος δημιουργός γι’ αυτό και η εκπομπή αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!