Ο Δημήτρης Κοντογιάννης στον Νίκο Μπογιόπουλο στο Real Fm

Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα - Μαζί τους ο συγγραφέας της βιογραφίας του ερμηνευτή Κώστας Μπαλαχούτης
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το βιβλίο του Κώστα Μπαλαχούτη «Δημήτρης Κοντογιάννης – 50 Χρόνια Λαϊκό Τραγούδι» φέρνει το συγγραφέα και το βιογραφούμενο στον Real Fm 97,8.

Οι δυο τους φιλοξενούνται από τον Νίκο Μπογιόπουλο στην εκπομπή του στο σταθμό.

Μπαλαχούτης και Κοντογιάννης μιλούν για τη γνωριμία τους και για όσα τους οδήγησαν στη δημιουργία του βιβλίου αλλά και τις αυτόνομες δράσεις τους. 

Επίσης ο Μπογιόπουλος είναι εξαιρετικός οικοδεσπότης, ικανός συνομιλητής και στα μουσικά ζητήματα, γι' αυτό και η συνάντηση των τριών αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Μοναδικές μνήμες και ιστορίες καθώς ο Κοντογιάννης στην πολύχρονη διαδρομή του γνώρισε και συνεργάσθηκε με ανεπανάληπτους καλλιτέχνες.

Το βιβλίο σκιαγραφεί την πορεία του Κοντογιάννη στη ζήση και την τέχνη. Ξεκινάει από τα παιδικά του χρόνια και πρώτα μουσικά ακούσματά του στη Δαύλεια της Βοιωτίας (παππούς του ο ξακουστός λήσταρχος Κοντογιάννης ), περνάει απ’ τις πρώτες συνεργασίες του στις μπουάτ της Πλάκας με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και όχι μόνο, τη γέννηση και ανάδειξη της Ρεμπέτικης Κομπανίας, και τις συμπράξεις του με κορυφαίες προσωπικότητες όπως οι Τσιτσάνης, Τσαουσάκης, Μπέλλου, Μπίνης, Βίρβος, Κόρος, Περπινιάδης, Λύδια, Μαμαγκάκης, Ρασούλης, Λοΐζος, Νικολόπουλος, Σούκας, Κλυν, Αλεξίου, Βιτάλη, Νταλάρας, Γλυκερία και… και… και…

Την έκδοση προλογίζουν οι Σταύρος Ξαρχάκος, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργης Έξαρχος, Απόστολος Κεφαλάς (στενός φίλος του Κοντογιάννη).

Το βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χαμάμ μπορείτε να το αποκτήσετε από το e-shop του Ogdoo.gr.

Οι εκδόσεις Όγδοο έχουν την αποκλειστική διάθεσή του (210 2819090, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!