Χρήστος Παπαδόπουλος & Κώστας Μπαλαχούτης στο Δεύτερο Πρόγραμμα

(ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) «Το κόκκινο ποτάμι» σε «ζωντανή γραμμή με τους Έλληνες του Κόσμου».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Φίλα με… με τα τραγούδια της γιορτής»


Καλεσμένοι του Γιάννη Τζουανόπουλου στην εκπομπή του «Ζωντανή Γραμμή με τους Έλληνες του Κόσμου» που μεταδίδεται από το Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και τη «Φωνή της Ελλάδας», ήταν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου ο συνθέτης και πολυμουσικός Χρήστος Παπαδόπουλος και ο συγγραφέας, στιχουργός και καλλιτεχνικός διευθυντής του Ogdoo.gr Κώστας Μπαλαχούτης.

Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στα τραγούδια που συνδέουν τους δυο δημιουργούς και όχι μόνο. Ο Χρήστος Παπαδόπουλος και ο Κώστας Μπαλαχούτης έχουν συνυπογράψει μια σειρά τραγουδιών που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν όπως τα: «Φίλα με», «Αρχιπέλαγος», «Αυτή η γη έχει φωνή», «Χωρισμός», «Όταν σε κοιτώ», «Το τραγούδι της γιορτής», «Σεβντάς» και βέβαια το ολοκαίνουργιο «Κόκκινο Ποτάμι», το τραγούδι των τίτλων της νέας τηλεοπτικής σειράς του Μανούσου Μανουσάκη, με ερμηνεύτρια την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Επίσης έγινε αναφορά στα νέα σχέδια τους, από κοινού αλλά και ατομικά, καθώς και στο «Μουσικό Ημερολόγιο 2020» του Κώστα Μπαλαχούτη, που κυκλοφόρησε από το Ogdoo Music Group, σε μια πλήρως αναδιαρθρωμένη και ολοκληρωμένη έκδοση.

Το ευχάριστο κλίμα που δημιουργήθηκε από τους φίλους παρευρισκόμενους, σε συνδυασμό με τον τίτλο της εκπομπής, ήταν οι καλύτερες αφορμές για μια σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία κι ένα χαιρετισμό από τον υπογράφοντα…

Στο video μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την εκπομπή.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!