Τι θα δούμε σήμερα στα «Νούμερα»

(VIDEO) Εορταστικό επεισόδιο: «With a little help from my friends»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά το ταξίδι του, ο Φοίβος καταφέρνει να πείσει τα «νούμερα» να δώσουν την ύστατη μάχη ενάντια στη Μαφία και να προσπαθήσουν να ξανακερδίσουν τη «Μάντρα». Τα εμπόδια είναι κυρίως δύο: ο αμείλικτος Μεμάς και ο απόλυτα παραιτημένος Τζόναθαν.

Οι ήρωές μας καταφέρνουν να ξαναβάλουν τον δεύτερο στο παιχνίδι και να πείσουν τον άρρωστο με το τζόγο Μεμά να κάνουν μια μεγάλη μάχη «Μάντρα Vs Χάντρα» το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Το κοινό θα αποφασίσει ποιος από τους δυο θα κρατήσει το χώρο.

Τα «νούμερα» προπονούνται και καλούν διάφορους φίλους τους να τους συμπαρασταθούν. Το ίδιο όμως κάνει και η αντίπαλη πλευρά. Λίγο πριν τη μεγάλη βραδιά, στο κουρείο, ο Φοίβος, ο Σπύρος και ο Ζερόμ βρίσκουν έναν παράξενο διαρρήκτη (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος), ο οποίος είναι διατεθειμένος να τους κάνει ένα μεγάλο δώρο.

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης

Συμμετέχουν: Φοίβος Δεληβοριάς, Σπύρος Γραμμένος, Ζερόμ Καλουτά, Βάσω Καβαλιεράτου, Μιχάλης Σαράντης, Γιάννης Μπέζος, Θανάσης Δόβρης, Θανάσης Αλευράς, Ελένη Ουζουνίδου, Χάρης Χιώτης, Άννη Θεοχάρη, Αλέξανδρος Χωματιανός, Άλκηστις Ζιρώ, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιάννης Σαρακατσάνης και η μικρή Έβελυν Λύτρα.

Εκτέλεση παραγωγής: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!