Tα Νούμερα: Τι θα δούμε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου

(VIDEO) «Σαν ποίημα Σουρεάλ» το ενδέκατο επεισόδιο της σειράς.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τα Νούμερα συνεχίζουν την ευρηματική τους παρουσία στην ΕΡΤ1 στις 10 το βράδυ.

Ο Φοίβος -που δεν θέλει να ξανακούσει για έρωτες μετά την άδοξη κατάληξη του δικού του- αράζει συνεχώς σπίτι του με τους Χατζηφραγκέτα και όλη την αντροπαρέα από το μαγαζί.

Ο Τζόναθαν πάλι, ζει μέρες απόλυτου έρωτα με τη Δανάη και θέλει να κάνει ένα μεγάλο, πολυτελές live προς τιμήν του Έρωτα στη «Μάντρα». Ο

Φοίβος και οι Χατζηφραγκέτα τον αντικρούουν με ένα τζαμαριστό, ερασιτεχνικό live στο σπίτι του. Όσο ο Τζόναθαν παλεύει να επικρατήσει, λαμβάνει μυστηριώδη μηνύματα που απειλούν τη ζωή του-είναι σίγουρος πως είναι απ’ τον Φοίβο.

Εν τω μεταξύ, ο Θανάσης, επηρεασμένος από ένα βίντεο της Δήμητρας Κατσαφάδου, αφήνει όλα τα συναισθήματά του ελεύθερα, αποτρελαίνοντας τους γύρω του. Και ο Χάρης με την Έλσα κάνουν ένα πολύ μεγάλο βήμα στις ζωές τους, μέσα σε ένα σινεμά.

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης

Συμμετέχουν: Φοίβος Δεληβοριάς, Σπύρος Γραμμένος, Ζερόμ Καλουτά, Βάσω Καβαλιεράτου, Μιχάλης Σαράντης, Γιάννης Μπέζος, Θανάσης Δόβρης, Θανάσης Αλευράς, Ελένη Ουζουνίδου, Χάρης Χιώτης, Άννη Θεοχάρη, Αλέξανδρος Χωματιανός, Άλκηστις Ζιρώ, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιάννης Σαρακατσάνης και η μικρή Έβελυν Λύτρα.

Εκτέλεση παραγωγής: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!