"The Crown": Το συγκλονιστικό τρέιλερ με τον θάνατο της Νταϊάνα

Γιατί αντέδρασαν οι φαν της αδικοχαμένης «πριγκίπισσας του λαού»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
27/10/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του έκτου και τελευταίου κύκλου της δημοφιλούς σειράς «The Crown», το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ.

Το πρώτο μέρος του τελευταίου κεφαλαίου της δημοφιλούς, δραματικής σειράς του Netflix θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου και κεντρικό πρόσωπο είναι η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Σε αυτό θα παρακολουθήσουμε τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας του λαού στο τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι.

Σε αυτό το πρώτο, ολοκληρωμένο τρέιλερ πρωταγωνιστεί η 33χρονη Elizabeth Debicki ("TENET"), η οποία ενσαρκώνει ανατριχιαστικά την αδικοχαμένη πριγκίπισσα της Ουαλίας με το θλιμμένο πρόσωπο.

Στο κλιπ βλέπουμε μερικές από τις ιστορικές στιγμές της Νταϊάνα, όπως όταν βάδισε ανάμεσα σε ναρκοπέδιο στην Ανγκόλα το 1997 αλλά και τους παπαράτσι να την ακολουθούν παντού και την καταδιώκουν για μια της φωτογραφία, με τα φλας να αστράφτουν. Ακόμη, βλέπουμε να λαμβάνει ένα ραβασάκι από τον Ντόντι Αλ Φαγιέτ που γράφει: «Παρίσι την επόμενη εβδομάδα;». Στη συνέχεια, μπαίνει στην περίφημη Mercedes που την οδήγησε στον θάνατο.

Στη συνέχεια, βλέπουμε την Ιμέλντα Στάντον ως βασίλισσα Ελισάβετ να λέει: «Τελικά κατάφερες να ανατρέψεις αυτό το σπίτι», ενώ δίπλα της το φάντασμα της Νταϊάνα απαντά: «Δεν είχα ποτέ τέτοια πρόθεση».



Στο βίντεο σχολιάζεται η σιωπή του Παλατιού που ακολούθησε την τραγωδία μέχρι να αποφασίσει η Ελισάβετ να βγάλει τον εμβληματικό επικήδειο λόγο της για την αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

Σε άλλη άλλη σκηνή εμφανίζεται ο πρίγκιπας τότε Κάρολος, τον οποίο υποδύεται ο Dominic West, στο τηλέφωνο μετά το θάνατο της πριγκίπισσας, να δηλώνει με θλίψη την κηδεία: «Θα είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχει δει ποτέ κάποιος από εμάς».

Αντιδράσεις για το φάντασμα της Νταϊάνα

Ωστόσο, δεν γινόταν να μην υπάρξουν αντιδράσεις μετά την κυκλοφορία του συγκλονιστικού τρέιλερ για το πρώτο μέρος του επιλόγου του «The Crown».

Royal fans και λάτρεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα αντέδρασαν έντονα για την εμφάνισή της ως φάντασμα σε κάποιες σκηνές του τελευταίου κύκλου.

«Κακόγουστο», «Ασεβές», «ντροπή σας», «σκουπίδι», «αφήστε την να αναπαυθεί εν ειρήνη» ήταν μερικά από τα σχόλια στα social media.

«Καλύτερα να κάνουν αυτή την τελευταία σειρά πιο πολιτική για τις μεγάλες ιστορικές στιγμές της εποχής (όπως στην προηγούμενη σειρά) και όχι απλώς μια σαπουνόπερα όπως η τελευταία», σχολίασε κάποιος άλλον.

Δείτε το τρέιλερ του The Crown:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!