The Crown: Τι θα δούμε στην τελευταία σεζόν

Δείτε το teaser
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η δραματική σειρά Netflix, «The Crown», που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής 21 βραβεία Emmy, παρουσίασε χθες ένα συναρπαστικό teaser για την έκτη και τελευταία σεζόν του, που θα χωριστεί σε δύο μέρη.

Το πρώτο μέρος έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου, ενώ το δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει στις 14 Δεκεμβρίου. Αυτή η καταληκτική σεζόν θα γυρίσει τους θεατές στα ταραχώδη χρόνια από το 1997 έως το 2005, αποκλείοντας όμως την εποχή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, όπως δήλωσε προηγουμένως ο δημιουργός της σειράς, Πίτερ Μόργκαν.

Η επίσημη σύνοψη του Netflix για την τελευταία σεζόν προϊδεάζει για μια συναρπαστική αφήγηση: «Μια σχέση ανθίζει μεταξύ της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Ντόντι Φαγιέντ, αλλά ένα μοιραίο ταξίδι με αυτοκίνητο έχει καταστροφικές συνέπειες. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ προσπαθεί να επανενταχθεί στη ζωή στο Ίτον μετά τον τραγικό θάνατο της μητέρας του, ενώ η μοναρχία παλεύει με την αλλαγή του δημόσιου αισθήματος. Εν τω μεταξύ, καθώς γιορτάζει το χρυσό της ιωβηλαίο, η βασίλισσα Ελισάβετ αναλογίζεται το μέλλον της μοναρχίας εν μέσω της ένωσης του Καρόλου και της Καμίλα και της ανάδυσης ενός νέου βασιλικού παραμυθιού με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ».

Το πρώτο teaser για τη φετινή σεζόν ρίχνει τα φώτα στη βασίλισσα Ελισάβετ Β’, παρουσιάζοντας και τις τρεις ηθοποιούς που την έχουν υποδυθεί – την Claire Foy, την Olivia Colman και την Imelda Staunton – από την έναρξη της σειράς το 2016. Σε ένα δραματικό voiceover, τονίζεται το καθήκον της βασίλισσας: «Το στέμμα είναι ένα σύμβολο μονιμότητας. Είναι κάτι που είσαι, όχι αυτό που κάνεις. Κάποιο μέρος του φυσικού μας εαυτού πάντα χάνεται. Όλοι έχουμε κάνει θυσίες. Δεν είναι επιλογή. Είναι καθήκον. Αλλά τι γίνεται με τη ζωή που άφησα στην άκρη; Η γυναίκα που άφησα στην άκρη».

Το Netflix ανακοίνωσε ότι το πρώτο μέρος, που περιλαμβάνει τέσσερα επεισόδια, θα εξερευνήσει τη σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Ντόντι Φαγιέντ, με αποκορύφωμα το τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997, όταν η πριγκίπισσα ήταν μόλις 37 ετών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προβολή των σκηνών του θανάτου, έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις.

Το δεύτερο μέρος της τελευταίας σεζόν θα αποτελείται από έξι επεισόδια, που θα εμβαθύνουν στα επακόλουθα του τραγικού θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Θα παρακολουθήσει τις εμπειρίες του έφηβου πρίγκιπα Γουίλιαμ στο σχολείο, την πλοήγηση της βασιλικής οικογένειας στις αντιδράσεις του κοινού, τον γάμο του Καρόλου και της Μπόουλς το 2005 και το εκκολαπτόμενο ειδύλλιο μεταξύ του Γουίλιαμ και της Κέιτ.

Δείτε το teaser

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!