«Tα Nούμερα» με ΛεΠα την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου

(VIDEO) Στις 10 το βράδυ στην ΕΡΤ1.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ζωντανή μουσική, χορός, σάτιρα, μαγεία, stand up comedy και ξεχωριστοί καλεσμένοι σε ρόλους-έκπληξη ή αλλιώς «Τα νούμερα»…

Η μουσική κωμωδία 24 επεισοδίων, σε πρωτότυπη ιδέα του Φοίβου Δεληβοριά και του Σπύρου Κρίμπαλη και σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη βρίσκεται στα… μισά, στο 12ο δηλαδή επεισόδιο.

Τίτλος του: «Ταραχή»

Όπως αποκαλύφθηκε στο προηγούμενο επεισόδιο, ο μαφιόζος Μεμάς Φ. Κόπολας (Χρήστος Στέργιογλου) ήταν πίσω από τις απειλές εναντίον του Τζόναθαν. Οι ανοιχτοί λογαριασμοί του με τον πατέρα Σάκκαρη του δίνουν το πάτημα να διεκδικήσει τη «Μάντρα» καθώς και όλη την υπόλοιπη περιουσία του Τζόναθαν.

Ο Φοίβος αποφασίζει να αφήσει κατά μέρος τις διαφορές τους και να τον βοηθήσει. Προκειμένου να αποτραπεί η Μαφία από το να χτυπήσει το μαγαζί, ο Φοίβος δίνει παντού συνεντεύξεις-και επιστρατεύεται ως καλεσμένος ο Λευτέρης Πανταζής. Ο τελευταίος όμως κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό. Και οι μυστηριώδεις απόπειρες δολοφονίας εναντίον του Φοίβου το επιβεβαιώνουν.

Εν τω μεταξύ, η Έλσα παρουσιάζει στην Αντιγόνη τα παιδιά της-και η Αντιγόνη δοκιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Θανάσης, με βοηθό τον Ζερόμ, διδάσκει στην ομάδα πολεμικές τέχνες. Και η Δανάη με την Κίρμπυ μπουκάρουν στο γραφείο τελετών-βιτρίνα του Μεμά μήπως τα καταφέρουν να τον αποτρέψουν.

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης

Συμμετέχουν: Φοίβος Δεληβοριάς, Σπύρος Γραμμένος, Ζερόμ Καλουτά, Βάσω Καβαλιεράτου, Μιχάλης Σαράντης, Γιάννης Μπέζος, Θανάσης Δόβρης, Θανάσης Αλευράς, Ελένη Ουζουνίδου, Χάρης Χιώτης, Άννη Θεοχάρη, Αλέξανδρος Χωματιανός, Άλκηστις Ζιρώ, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιάννης Σαρακατσάνης και η μικρή Έβελυν Λύτρα.

Εκτέλεση παραγωγής: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!