Sport fm: Απολύθηκε ο «Άνθρωπος του προέδρου», Βασίλης Γερασίμου, «σιώπησαν» τον Ρήλλο

Τέλος εποχής για μία από τις μακροβιότερες ραδιοφωνικές εκπομπές
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά από 23 ολόκληρα χρόνια απολύθηκε από τον Sport fm ο αγαπημένος του νυχτερινού ραδιοφωνικού κοινού, Βασίλης Γερασίμου, παραγωγός και ηχολήπτης του σταθμού.

Ο επονομαζόμενος (από τον Χρήστο Χαραλαμπόπουλο) «Άνθρωπος του προέδρου» ανακοίνωσε από τα social media την απόλυση του και σόκαρε το φανατικό του κοινό, μεγάλο μέρος του οποίου τον άκουγε από το 1996!

Χιλιάδες ακροατές του έσπευσαν να του συμπαρασταθούν από τα social media και να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά και τη λύπη τους για την απρόσμενη εξέλιξη.

Η δημοφιλής ζώνη του σταθμού τα ξημερώματα 2-5 (τις καθημερινές) με μουσική και ζωντανή επικοινωνία αποτελεί πλέον παρελθόν και αντικαθίσταται από το σύνηθες άχρωμο play list.

Το ίδιο συμβαίνει και με την ζώνη του Σαββατοκύριακου 2-6 την οποία κάλυπτε η εξαιρετική εκπομπή του Παναγιώτη Ρήλλου (παραμένει στο σταθμό σαν ηχολήπτης) «Εν κατακλείδι» και αποτελούσε μία από τις τελευταίες ραδιοφωνικές οάσεις που είχαν γλυτώσει από το δρεπανηφόρο πρόγραμμα «κονσέρβα».

Θύμα των περικοπών του σταθμού και ο καλός ηχολήπτης του σταθμού Κώστας Κυριάκης.

Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει για το σταθμό όμως όπως εύστοχα γράφει ο Βασίλης Γερασίμου σε αποχαιρετιστήριο σημείωμά του:

«… Ο ΣΠΟΡ ΦΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΙΧΟΙ ΚΑΙ ΚΟΝΣΟΛΕΣ. Ο ΣΠΟΡ ΦΜ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ. Ο ΣΠΟΡ ΦΜ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ…»

Συγκινητικά αποχαιρέτησε τον Βασίλη Γερασίμου με μήνυμά του και ο Γιάννης Τσαούσης ένας από τους δύο παραγωγούς (έτερος ο Κώστας Βαϊμάκης) της πιο δημοφιλούς εκπομπής του ραδιοφώνου “Fight Club”:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!