To Όγδοο Radio ξεκινά τη λειτουργία του

Διαδικτυακό ραδιόφωνο με γνωστούς παραγωγούς των FM
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
To Όγδοο Radio κάνει τη διαφορά στο διαδικτυακό αέρα.

Όπως το ogdoo.gr στην ενημέρωση, το Ogdoo Music Group στη δισκογραφία, τις εκδόσεις Όγδοο που αποτελούν «στολίδια» στην κατηγορία τους, δημιουργείται με αυτές τις συντεταγμένες, της εγκυρότητας, εκλεκτικότητας και πληρότητας, ένα ραδιόφωνο… αλλιώς.

Σύνθημα του «Άστο να παίζει»…

Και πως μπορεί να μην συμβεί αυτό όταν στο Όγδοο Radio κάνουν εκπομπές παραγωγοί όπως οι Αντώνης Ανδρικάκης, Νίκος Θρασυβούλου, Κώστας Μπαλαχούτης, Χρήστος Ασημακόπουλος, Λουκάς Φωτόπουλος, Δημήτρης Καρράς, Κώστας Χρονόπουλος, Μαρία Αναγνωστάκη, Μαίρη Χρονοπούλου…

Και δεν είναι μόνο οι παραπάνω ξεχωριστοί άνθρωποι του ραδιοφώνου και των τεχνών που μόλις αναφέρθηκαν και που μαζί έχουν «συντάξει» και την πλούσια και πολυάριθμη play list του σταθμού αλλά και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, με δύο στούντιο που δεν έχουν να ζηλέψουν το παραμικρό απ’ τους άλλους σταθμούς των FM.

Κυρίως είναι να δημιουργηθεί ένας εναλλακτικός μουσικός πόλος που θα προβάλλει με αξιώσεις χωρίς στεγανά και διαχωριστικές γραμμές το καλό τραγούδι και τους εκπροσώπους του. Τα τραγούδια που θέλει και… πρέπει ο κόσμος να ακούσει.

Το Όγδοο Radio έρχεται να προσθέσει το δικό του ιδιαίτερο χρώμα στην πολιτισμική «παλέτα» που ο Νίκος Αναγνωστάκης με τους συνεργάτες του δημιούργησαν και δημιουργούν με όραμα, συνέπεια, μεράκι, φαντασία.

Άστο να παίζει λοιπόν…από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!