Ο Κώστας Μπαλαχούτης στον Σιδερή Πρίντεζη και το Β΄ Πρόγραμμα

Την Τετάρτη 7-8 το απόγευμα, το «Μουσικό Ημερολόγιο 2020», το «Κόκκινο Ποτάμι» και το ogdoo.gr συναντούν «Το Κλειδί του Σολ».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Και όχι μόνο θα προσθέταμε…

Ο συγγραφέας και καλλιτεχνικός διευθυντής του ogdoo.gr φιλοξενείται την Τετάρτη, 7-8 το απόγευμα, στην εκπομπή του Σιδερή Πρίντεζη στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Η συνάντησή τους αναμένεται με ενδιαφέρον αφού είναι γνωστοί «γνώστες» από χρόνια και διατηρούν δεσμούς αλληλοεκτίμησης.

Ο Κώστας Μπαλαχούτης την περίοδο αυτή καταθέτει το ανανεωμένο και πλήρως αναδιαρθρωμένο «Μουσικό Ημερολόγιό» του για το 2020 και παράλληλα υπογράφει τους στίχους στο «Κόκκινο Ποτάμι» που σε μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου και με την ερμηνεία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη ακούγεται στους τίτλους της ομώνυμης σειράς του Μανούσου Μανουσάκη.
mpalaxoutis
Παράλληλα πριν το τέλος της χρονιάς θα κυκλοφορήσουν δύο ακόμη βιβλία που φέρουν την υπογραφή του ενώ στο στάδιο της ολοκλήρωσής του είναι ένας κύκλος τραγουδιών με στίχους του που εμπνέονται από την Πόλη και τον Βόσπορο, σε μουσική του Μανώλη Καρπάθιου και με ερμηνευτή τον Μανώλη Μητσιά.

Οι εκπομπές του Σιδερή Πρίντεζη αποτελούν ιδιαίτερη εμπειρία. Η διεισδυτική ματιά, η επάρκεια και το χιούμορ του έμπειρου ραδιοφωνικού παραγωγού είναι στοιχεία που χρίζουν τα προγράμματά του ξεχωριστά.

Συντονισμένοι λοιπόν στους 103,7.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!