Ο Κώστας Μπαλαχούτης στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

Ο συγγραφέας, μουσικός παραγωγός, στιχουργός και διευθυντής του ogdoo.gr στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Κώστας Μπαλαχούτης φιλοξενείται από τον Γιάννη Τζουανόπουλο στην εκπομπή του «Το Λαϊκό τραγούδι» που μεταδίδεται από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 κάθε Παρασκευή 12-2 το βράδυ.

Παράλληλα η εκπομπή μεταδίδεται και 3-5 το ξημέρωμα Παρασκευή προς Σάββατο και την επομένη Σάββατο προς Κυριακή την ίδια ώρα από τη Φωνή της Ελλάδας μέσα από την πλατφόρμα που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Ο Μπαλαχούτης στο Δεύτερο Πρόγραμμα


Αυτή λοιπόν την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, 12-2 το βράδυ και βαδίζοντας προς το Σάββατο, για δύο ώρες, ο Κώστας Μπαλαχούτης μιλάει στον ραδιοφωνικό παραγωγό, στιχουργό και πολυπράγμων άνθρωπο του τραγουδιού και του πολιτισμού Γιάννη Τζουανόπουλο για το Μουσικό Ημερολόγιο 2016 αλλά και τη βιογραφία του Χρήστου Νικολόπουλου που υπογράφει ως συγγραφέας.

Παράλληλα ακούγονται δημιουργίες του, μέσα από την διακριτική αλλά χαρακτηριστική παρουσία που έχει ο Μπαλαχούτης ως στιχουργός (Φίλα με, Αρχιπέλαγος, Αυτή η γη έχει φωνή, Αψέντι κ.ά.) ενώ γίνεται μια αναδρομή στην πολύχρονη συγγραφική αλλά και δημοσιογραφική δραστηριότητά του στο χώρο του τραγουδιού καθώς και στην γενικότερη δράση του στο ogdoo.gr αλλά και τις εκδόσεις του Ogdoo Music Group.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!