Ο Alpha έδειξε την έξοδο στην Ελεονώρα Μελέτη

Κόπηκε η εκπομπή της
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Alpha αντικατέστησε την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Ώρα για Μελέτη», η οποία δεν θα βγει στον αέρα τη Δευτέρα και σύμφωνα με έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών, έδειξε και την πόρτα της εξόδου στην παρουσιάστρια, παρά το διετές συμβόλαιο που έχουν.

Υπενθυμίζεται ότι στην εκπομπή υπήρξαν σοβαρές τριβές μεταξύ της Ελεονώρας Μελέτη και του αρχισυντάκτη Νίκου Μάνεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο «Έλα Χαμογέλα», στον Alpha ακούγεται το όνομα της Τατιάνας Στεφανίδου - αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από το κανάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, η Τατιάνα Στεφανίδου ενημέρωσε το Mega ότι υπαναχωρεί από την μεταξύ τους άτυπη συμφωνία να ενταχθεί η παρουσιάστρια στην πρωινή ζώνη 08.00-10.00.

Παράλληλα, το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη «έπεσε στο τραπέζι» για να ενταχθεί στο πρόγραμμα του MEGA. Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» ανέφερε ότι η Τατιάνα Στεφανίδου οδεύει για το 11-1 της Ελεονώρας Μελέτη και όχι για το 8-10 που της προτάθηκε στο Mega. Όσο για την αντικαταστάτρια της Ελεονώρας, αυτή φαίνεται ότι θα είναι η Μαρία Νικόλτσιου. Το κανάλι του Alpha δεν έχει μέχρι στιγμής τοποθετηθεί επισήμως.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!