Η Ελεονώρα Μελέτη ξεσπά για το εργασιακό bullying

«Μετά τους βιαστές του σώματος, σειρά έχουν οι "βιαστές της ψυχής"»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Λίγο μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, η Ελεονώρα Μελέτη με δημοσίευση της στο Instagram τονίζει πως υπάρχουν κι άλλα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν στην κοινωνία μας εκτός από την σεξουαλική παρενόχληση. Φέρνοντας στο προσκήνιο έτσι το ζήτημα του εργασιακού bullying

Αναρτώντας στο λογαριασμό της στο Instagram μέσω story η Ελεονώρα Μελέτη «ξέσπασε», αναδημοσιεύοντας ένα κείμενο από το ελληνικό #metoo, το οποίο ανέφερε: «Δημιουργείται νέο τμήμα στην επιθεώρηση εργασίας. Αποκλειστικά για την παρακολούθηση της βίας και παρενόχλησης στην εργασία».

Η ίδια επίσης σημείωσε: 

«Βλέπω ότι σας απασχολεί πολύ το θέμα του εκφοβισμού και όχι μόνο, στον χώρο εργασίας. Αφήνω αυτό εδώ. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι μπουλερ, αλλά και το ότι οι εταιρείες συχνά αντί να αντιμετωπίζουν ως "νταλκά" τον μπουλερ, αντιμετωπίζουν ως νταλκά το θύμα. Επειδή μίλησε και επειδή δεν μάσησε στα "έλα, αφού τον ξέρεις, σε παρακαλώ δώσε τόπο στην οργή"».
meleti
Τέλος λίγο μετά σε ανάρτησή της ανέφερε:

«Μετά τους βιαστές του σώματος σειρά να πάρουν κ οι βιαστές της ψυχής, οι εξευτελιστές της προσωπικότητας και οι καταπατητές της αξιοπρέπειας. Σειρά να πάρουν οι μπούλερ».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!