"Maestro": Πότε θα δούμε τον β' κύκλο της σειράς

Θα υπάρξει και τρίτη σεζόν;
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Για την επιτυχημένη σειρά "Maestro" μίλησαν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου  στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη”.

Ο δημοφιλής σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός αναφέρθηκε στα γυρίσματα του “Μaestro” που βρίσκονται σε εξέλιξη και θα προβληθεί στο δεύτερο μέρος της σεζόν, ενώ παράλληλα δήλωσε χαρούμενος για την παγκόσμια προβολή της σειράς μέσω του Netflix.

Ειδικά για το μέλλον της σειράς “Μaestro” δήλωσε: «Τελειώσαμε τα γυρίσματα του πρώτου μέρους του δευτέρου κύκλου του “Μaestro”. Τα πρώτα είναι έτοιμα, τώρα φτιάχνω τα επεισόδια 4-5-6. Ο δεύτερος κύκλος θα βγει ανάλογα με το MEGA και το Netflix, εκεί γύρω στον Μάρτιο με Απρίλιο ή Μάϊο, θα δείξει. Το ταξίδι του “Μaestro” το έχω ζήσει έντονα και το ζω και αισθάνομαι πολύ τυχερός για όλο αυτό που γίνεται».

Όσο για το ενδεχόμενο ενός τρίτου κύκλου, το Χριστόφορος Παπακαλιάτης ξεκθάρισε: «Δεν μπορώ να κάνω περισσότερα επεισόδια όσο και αν συναισθηματικά θα ήθελα. Όσο κι αν έχω αγαπήσει αυτούς τους ήρωες. Πιστεύω ότι με τον δεύτερο κύκλο του “Μaestro” η ιστορία θα κλείσει»

Από την πλευρά της, η Κλέλια Ανδριολάτου σημείωσε: «Πάντα έχεις άγχος σε μια παράσταση αλλά είμαι πολύ χαρούμενη. Κάλεσα τον Χριστόφορο στην πρεμιέρα μου, είχα άγχος που ήταν από κάτω αλλά πιο πολύ χαρά γιατί με στηρίζει και με αγαπάει πολύ. Κάθε φορά είναι και καλυτέρα στα γυρίσματα, πονάνε τα ζυγωματικά μου από τη χαρά μου. Αυτά τα δυο χρόνια του “Μaestro” έχω γεμίσει με τόση αγάπη, νιώθω ότι ανήκω σε μια οικογένεια. Θέλω να ελπίζω ότι στο δεύτερο κύκλο θα έρθω κοντά με τον Ορέστη».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!