Η «ανατροπάρα» που έρχεται στον β' κύκλο του "Maestro"

(VIDEO) Το "spoiler" του Φάνη Μουρατίδη...
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
13/12/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε για τον δεύτερο κύκλο του «Maestro», προαναγγέλλοντας μια ανατροπή που θα τα αλλάξει όλα στην πλοκή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», ανέφερε: «Ο δεύτερος κύκλος περιλαμβάνει μία ‘ανατροπάρα’ που θα τα αλλάξει όλα. Στη σειρά μπαίνει και ο Κώστας Μπερικόπουλος ως αστυνομικός. Δε θα πω τίποτε ούτε για τον Γιάννη Τσορτέκη που δολοφονείται στον πρώτο κύκλο, θα μείνω εχέμυθος. Το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω για τον ηρώα που υποδύομαι, τον δήμαρχο, είναι ότι η προσωπική του ζωή αλλάζει. Είναι πολύ πιθανό ο δεύτερος κύκλος του ‘Maestro’ να αποτελείται από δύο μέρη».

«Η αίσθησή μου είναι ότι με το ‘Maestro’ ο κόσμος κάτι σαν να κατάλαβε περισσότερο για μένα, ξανακοίταξε τις ταμπέλες και τις ταυτότητες στα πράγματα. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην αναλογία άνθρωπος – καλλιτέχνης έχει πάει την εξίσωση σε ανώτερο επίπεδο, έχει αισθητική και παιδεία».

«Συγχαρητήρια στους γονείς του Χριστόφορου, γιατί έκαναν αυτό το παιδί που είναι εξαιρετικός άνθρωπος, έτοιμος ανά πάσα στιγμή να σταθεί στους συνεργάτες του. Αν ο Χριστόφορος υψώσει τη φωνή σε κάποιο γύρισμα, θα έχει σίγουρα δίκιο κι όμως θα ζητήσει ‘συγγνώμη’ που την εννοεί και όχι για δημοσιές σχέσεις», συμπλήρωσε.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!